ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πέμπτη ή Παρασκευή θα ξέρουμε αν θα πάμε στην Eurovision!

Συνεδριάζει η EBU για το αίτημα της NΕΡΙΤ - Αισιοδοξία στο Ραδιομέγαρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πέμπτη ή Παρασκευή θα ξέρουμε αν θα πάμε στην Eurovision!

​H ώρα που οι Έλληνες fans της Eurovision περίμεναν, έφτασε: την Πέμπτη ή την Παρασκευή που μας έρχεται θα γνωρίζουμε αν η χώρα μας θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού του 2015!

Όπως έχει γράψει το star.gr σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, η 73η Γενική Συνέλευση της EBU, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη, θα εξετάσει το αίτημα της ΝΕΡΙΤ για να γίνει μέλος της, ενώ κατόπιν θα συζητηθεί η συμμετοχή μας στον διαγωνισμό του προσεχούς Μαΐου.

Η ΝΕΡΙΤ έχει καταθέσει πρόταση για να ενταχθεί ως πλήρες μέλος της EBU, κάτι από το οποίο εξαρτάται η συμμετοχή μας ή μη στην Eurovision. Αν η πρόταση γίνει αποδεκτή, θα εξεταστεί το ελληνικό αίτημα για συμμετοχή στη διοργάνωση, στην οποία μπορούν να πάρουν μέρος μόνο τα μέλη της Ένωσης.

Σύμφωνα με όσα είπε στέλεχος της EBU αποκλειστικά στο star.gr, η αίτηση της ΝΕΡΙΤ θα συζητηθεί το απόγευμα της Πέμπτης και, το αργότερο την επομένη, θα κριθεί το αν θα πάρουμε μέρος στην Eurovision!

Πηγές από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής με τις οποίες επικοινώνησε το star.gr, εκφράζουν την αισιοδοξία τους, προσθέτοντας ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με γνωστή δισκογραφική εταιρεία για την διοργάνωση του ελληνικού τελικού και την επιλογή του τραγουδιού που θα ταξιδέψει στη Βιέννη.

Θυμίζουμε πως οι δύο ημιτελικοί της Eurovision του 2015 θα γίνουν στις 19 και 21 Μαΐου και ο μεγάλος τελικός στις 23 του ίδιου μήνα.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top