ΧΑΜΟΣ: χάκερς διέρρευσαν στο Ίντερνετ όλες τις νέες ταινίες!

«Χτύπημα» στη Sony Pictures

ΧΑΜΟΣ: χάκερς διέρρευσαν στο Ίντερνετ όλες τις νέες ταινίες!

​Τρέχει και δεν φτάνει η Sony Pictures μετά την επίθεση που δέχθηκε από χάκερς: τις τελευταίες ώρες, ταινίες της νέες εταιρείας, μερικές εκ των οποίων μόλις βγήκαν στους αμερικάνικους κινηματογράφους, κυκλοφορούν στο Ίντερνετ!

Οι «Still Alice», «Mr Turner», «Annie», «To Write Love On Her Arms» και «Fury», μερικές δηλαδή από τις πιο πρόσφατες παραγωγές της Sony Pictures, είναι διαθέσιμες μέσω torrent, δηλαδή μέσω αρχείων που ανταλλάσσονται από υπολογιστή σε υπολογιστή, τα οποία επιτρέπουν να «κατεβάζεις» υλικό από το Ίντερνετ χωρίς την καταβολή κάποιου χρηματικού ποσού.

Πριν από λίγες ημέρες, χάκερς που ισχυρίζονται ότι ανήκουν σε μία ομάδα με το όνομα #GOP (Guardians Of Peace) επιτέθηκαν στα συστήματα της εταιρείας, κάτι που η ίδια επιβεβαίωσε.

Αν και κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει, η διαρροή των ταινιών φαίνεται ότι συνδέεται με την επίθεση των #GOP. Πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 100 terabytes κινηματογραφικού υλικού πρόκειται να δημοσιευτούν στο Ίντερνετ, ζημιά που φαντάζει… μικρή, μιας και οι χάκερς υποστηρίζουν ότι έχουν κλέψει και θα αποκαλύψουν ακόμα πιο ευαίσθητα δεδομένα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top