«Την είπε» στην Νόβα η Τσιμτσιλή: «Την κάναμε σταρούμπα για να κρίνει τις εκπομπές μας!»

«Δυο μήνες είναι στην τηλεόραση»

«Την είπε» στην Νόβα η Τσιμτσιλή: «Την κάναμε σταρούμπα για να κρίνει τις εκπομπές μας!»

​Με καθόλου καλό μάτι δεν είδε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξή της στο «ΕΓΩ Weekly» η Τζούλια Νόβα.

Η ξανθιά καλλονή την οποία γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, βγήκε και δήλωσε πως «δεν θα πω την γνώμη μου για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες, αλλά αυτό που θα ήθελα, είναι να υπήρχε λιγότερο κουτσομπολιό σε κάποιες εκπομπές», προσθέτοντας πως «το κουτσομπολιό δεν ενοχλεί μόνο εμένα αλλά τον περισσότερο κόσμο».

Αυτά διάβασε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία από τον «αέρα» της εκπομπής της, σχολίασε:

«Την κάναμε σταρούμπα την Τζούλια Νόβα, για να κρίνει τώρα και τις εκπομπές μας! Κατάλαβες; Γιατί αν η Τζούλια συμβούλευε τα διευθυντικά στελέχη του Alpha θα έλεγε ��ια παράδειγμα: “δεν μ΄αρέσει ο Παπανώτας. Είναι πολύ κίτρινος. Κάνει κουτσομπολιό”.Είναι ένα πολύ ωραίο κορίτσι, αλλά την γνωρίζουμε 2-3 μήνες τώρα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις άλλες δηλώσεις της Τζούλιας, η οποία δεν έκρυψε ότι δεν θα έλεγε όχι στην παρουσίαση μιας εκπομπής:

«Ναι γιατί όχι; Ποτέ μην λες ποτέ… Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με εκπομπές που έχουν να κάνουν μόδα ή διακόσμηση» είπε, με την Σταματίνα να ξανασχολιάζει:

«Αυτή βγαίνει με δυο μήνες στην τηλεόραση και προσδιορίζει και το είδος. Δεν θέλει εκπομπή ο,τι κι ο,τι. Θέλει εκπομπή διακόσμησης ή ομορφιάς!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top