«Πάλεψε τον καρκίνο μέχρι το τέλος» λένε οι φίλοι της 34χρονης παρουσιάστριας που πέθανε

«Και έτσι θέλει όλοι να τη θυμούνται.Μαχήτρια...»

«Πάλεψε τον καρκίνο μέχρι το τέλος» λένε οι φίλοι της 34χρονης παρουσιάστριας που πέθανε

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των φίλων της 34χρονης παρουσιάστριας Ντίεμ Μπράουν, η οποία «έφυγε» από την ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η Ντίεμ Μπράουν μέχρι και την τελευταία στιγμή πολεμούσε τη νόσο, λέγοντας μέσα από το νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη πως «είναι σκοτεινά, αλλά θα τα καταφέρω».

1414679748437_wps_2_image002_png.jpg
Αυτό αποκάλυψε στο περιοδικό People και η φίλη της, Τζούλι Ροτόντι. Όπως είπε, λίγο πριν «σβήσει» στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν στη Νέα Υόρκη, έλεγε συνεχώς πως δεν ήθελε να φανεί πως εγκαταλείπει τη μάχη. «Δεν τα παρατάς, προσπάθησες πάρα πολύ» της λέγαμε συνέχεια όλοι.

«Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο τέλος. Ο καρκίνος έγινε πολύ επιθετικός που εξαπλώθηκε παντού. Όποια θεραπεία και αν έκανε θα της παράτεινε τη ζωή για μια εβδομάδα ή δύο, αλλά το τέλος της θα ήταν φρικτό. Τώρα "έσβησε" γαλήνια»

1416005482420_Image_galleryImage_NEW_YORK_NY_JULY_26_Diem_.jpg
Μια άλλη φίλη της, η Αλίσια Κουάρλες αποκάλυψε πως μια μέρα πριν προσευχόταν όλη την ώρα. «Δεν έφυγε μόνη της. Ήταν περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που αγαπούσε και την αγαπούσαν. Πάλεψε μέχρι το τέλος. Και έτσι θέλει όλοι να τη θυμούνται. Μαχήτρια...»

Όπως σας έχουμε γράψει, η νεαρή παρουσιάστρια, έμαθε πως έχει καρκίνο στις ωοθήκες το 2006, όταν ήταν μόλις 24 ετών, και τρεις εβδομ��δες πριν την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο MTV.

1415768952354_wps_43_Yeaaaaaa_woke_up_pain_fre.jpg
Το πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις κάνοντας χημειοθεραπείες και μεταγγίσεις αίματος, αλλά τον περασμένο Αύγουστο η κατάστασή της χειροτέρεψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top