«Με χτυπούσε συχνά» υποστηρίζει η 22χρονη τηλεπερσόνα που μαχαίρωσε το σύντροφό της

Βρίσκεται στις φυλακές των Βερσαλιών, σε κελί VIP!

«Με χτυπούσε συχνά» υποστηρίζει η 22χρονη τηλεπερσόνα που μαχαίρωσε το σύντροφό της

Στις φυλακές των Βερσαλιών, σε κελί VIP, βρίσκεται η ριάλιτι σταρ Ναμπίγια Μπενατιά η οποία, κρίθηκε προφυλακιστέα, καθώς όπως σας γράψαμε από το star.gr, φέρεται να μαχαίρωσε με μανία τον αγαπημένο της, επίσης πρωταγωνιστή σε ριάλιτι, Τομάς Βεργκάρα, στο λαιμό και στον θώρακα μετά από έναν άγριο καυγά.

Η 22χρονη τηλεπερσόνα, η οποία είναι γνωστή ως η «Κιμ Καρντάσιαν» της Γαλλίας αφού αρνήθηκε ότι μαχαίρωσε τον σύντροφό της, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, υποστήριξε ότι όταν εκείνος θύμωνε την χτυπούσε ενώ την καταπίεζε και ψυχολογικά.

ABACA_409887_005_inside_full_content_pm_v8.jpg
«Φοβόμουν για τη ζωή μου όταν θύμωνε. Ακριβώς σε μια τέτοια στιγμή ο Τομάς πήρε ένα μαχαίρι και μου επιτέθηκε αλλά αυτοτραυματίστηκε» ανέφερε.

Ωστόσο, οι δικαστές δεν πίστεψαν την μελαχρινή καλλονή, ενώ εκτιμούν ότι προετοιμάζει την υπεράσπιστή της ως γυναίκα που υφίσταται βία από τον σύντροφό της.

VISUAL_326949_008_inside_full_content_pm_v8.jpg
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το περιστατικό συνέβη στο ξενοδοχείο «Georges Pompidou» στο κέντρο του Παρισιού.

Η καλλονή είχε τηλεφωνήσει στη ρεσεψιόν λέγοντας πως τρεις άντρες επιτέθηκαν στον σύντροφο της έξω από το ξενοδοχείο. Από τις κάμερες ασφαλείας όμως δεν προέκυψε κανένα τέτοιο στοιχείο.

nabilla-2.jpg

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα πέταξε το μαχαίρι από το παράθυρο, αφού προηγουμένως το καθάρισε από τα αίματα.

Ο νεαρός άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ οι θεράπονες ιατροί αναφέρουν ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top