Η Ακρίτα «στολίζει» την Αμάλ: «Άσε μας κουκλίτσα μου με το ύφος Φρειδερίκης των σίξτις»

Με κείμενό της που φέρει τον τίτλο «Ο τσολιάς και η Αμαλ-ία»

Η Ακρίτα «στολίζει» την Αμάλ: «Άσε μας κουκλίτσα μου με το ύφος Φρειδερίκης των σίξτις»

Με ένα καυστικό κείμενό που δημοσιεύτηκε στα «Νέα» και φέρει τον τίτλο «Ο τσολιάς και η Αμαλ-ία», η Έλενα Ακρίτα «στολίζει» την Αμάλ Κλούνεϊ η οποία την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε την χώρα μας για το γνωστό ζήτημα των Γλυπτών του Παρθενώνα.

«Ο τσολιάς και η Αμαλ – ία
- Θα πάρουμε πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα;
- Αμάλ και πότε!

Άσε μας κουκλίτσα μου! Άσε μας που μου 'ρθες με το ύφος Φρειδερίκης των σίξτις που επιθεωρεί τας απόρους κορασίδας. Κι εκείνο το στάιλινγκ «παπάκι πάει στη ρεματιά, Σανέλ πάει στους βλάχους».

Η μεγαλοδικηγόρος με ΤΟ νομικό επιχείρημα:

- Άμα λάχει θα βάλει ένα χεράκι και το στεφάνι μου!» γράφει στην αρχή του άρθρου της, ενώ στη συνέχεια αναφέρει:

«Ο τσολιάς και η Αμαλ-ία. Μια Αμαλ-ία που ήρθε στους ιθαγενείς χωρίς ένα καθρεφτάκι, μια πολύχρωμη χαντρούλα, ένα μποά της Ζωζώς Σαπουντζάκη, βρε αδελφέ. Και δεν προλάβαμε να αγκαζάρουμε το Μεγάλο Μάγο της Φυλής για χορευτικό σόου υπερπαραγωγή με Δώρα Στράτου, Μάγια Πλισένσκαγια, τα μπαλέτα των Ζουλού και η Ελένη Ζαφειρίου στο ρόλο της Μάνας»

Την ίδια ώρα, η Ακρίτα κάνει λόγο στο κείμενό της και για μια προσπάθεια της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα.

«Τα μάρμαρα του Παρθενώνα κόρωνα σ��ο κεφάλι μας. Αμφίπολη κι Αντικύθηρα ομοίως. Αλλά εδώ, πολιτικοί κι ορισμένα ΜΜΕ καρα-εσκεμμένα προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή μας στους αρχαίους ημών - για να ξεχάσουμε τους συγχρόνους ημών»

«Μόνο που δεν έχουν καταλάβει κάτι απλό: Δεν μας αποπροσανατολίζει η σεβαστή καθ' όλα Καρυάτιδα! Ούτε του Παρθενώνα το μάρμαρο. Γιατί, δυστυχώς, εμείς πληρώνουμε το μάρμαρο. Και τον μαρμαρά!» καταλήγει.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top