Μ.Σεφερλής: «Θέλω να κερδίζω την προσοχή του κοινού μέσα από θετικό πρίσμα κι όχι μέσω χολής»

"...αισθάνομαι πως αυτό που κάνω είναι πολύ σοβαρό!"

Μ.Σεφερλής: «Θέλω να κερδίζω την προσοχή του κοινού μέσα από θετικό πρίσμα κι όχι μέσω χολής»

Για το νέο του «ρόλο» και τις προθέσεις του στην εκπομπή μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο κωμικός και παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Mega παραδέχτηκε ότι θέλει να βγάλει το καλό του άλλου και διευκρίνισε τι θεωρεί… σοβαρότητα.

«Θέλω να προβάλλω τα καλά στοιχεία κι όχι να τονίζω ή να δημιουργήσω τα όποια ελαττώματα ή τις αδυναμίες των άλλων για λίγο ντόρο παραπάνω. Είναι παράλογο ας πούμε να είμαι μ΄ έναν καλεσμένο στον καναπέ μες τις χαρές και τα γέλια και μετά να τον κάνω να νιώθει σαν να περνάει ανάκριση όταν μ’ έχει τιμήσει με την παρουσία του» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Όπως δεν θέλω να κρίνουμε έναν άνθρωπο από μια κακή του φωτογραφική στιγμή , από μια ατάκα απομονωμένη από μια συνέντευξη ή από μια άτυχη στιγμή. Προτιμώ αν βγει χαβαλές, να γίνει με χαμόγελο, καλοπροαίρετα. Θεωρώ πρόκληση να βγάζω το καλό του άλλου, να κερδίζω την προσοχή του κοινού μέσα από θετικό πρίσμα και όχι μέσω χολής. Και ας είχαν τον… Χολίδη πρώτο καλεσμένο!»

Τέλος, εξήγησε τι σημαίνει σοβαρότητα για εκείνον λέγοντας: «Δεν βγήκα ποτέ να κάνω κάτι πιο… σοβαρό γιατί αισθάνομαι πως αυτό που κάνω είναι πολύ σοβαρό! […] Εγώ κωμικός είμαι, αφιερώνομαι απόλυτα σε αυτό που κάνω. […] Και μόνο το ότι για να στηθούν οι παραστάσεις στο Δελφινάριο το κόστος είναι γύρω στο 1 εκατ. ευρώ δείχνει ότι δεν πάμε να κοροϊδέψουμε τον κόσμο με αρπαχτές και φθηνοκαταστάσεις. Η προετοιμασία, τα σκηνικά, τα κοστούμια, ο θίασος και οτιδήποτε αφορά στην παράσταση είναι πολύ… σοβαρά και με σεβασμό μελετημένα. Αυτό είναι για μένα σοβαρότητα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top