Στον Εισαγγελέα ο Αιμίλιος Λιάτσος για τα περί χρηματισμού βουλευτών

Τι δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος για την κλήση του

Στον Εισαγγελέα ο Αιμίλιος Λιάτσος για τα περί χρηματισμού βουλευτών

Τον κύκλο των καταθέσεων για τα περί χρηματισμού βουλευτών ανοίγει σήμερα ο Αιμίλιος Λιάτσος, καθώς η εφημερίδα στην οποία είναι διευθυντής δημοσίευσε το ρεπορτάζ το οποίο αναπαρήγαγε ο Πάνος Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την εισαγγελική παρέμβαση, αλλά και έντονη πολιτική αντιπαράθεση.

«Υπάρχουν αρκετά στοιχεία και θέλω να θυμίσω ότι υπήρχε και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκείνης της περιόδου, πριν από το δημοσίευμα της κυριακάτικης “Kontra News”. Είχε ξεκινήσει από τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, τέσσερις εβδομάδες πριν από το δημοσίευμα. Είχαν ακολουθήσει κι άλλες δηλώσεις, όπως εκείνη του Γιάννη Πανούση από την ΔΗΜΑΡ», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να μπει στην ουσία της κατάθεσης, αλλά και πως η εφημερίδα θα συνεχίσει το ρεπορτάζ της, ο Αιμίλιος Λιάτσος κατέληξε: «υπάρχει ένα ρεπορτάζ το οποίο είναι εμπεριστατωμένο και δημοσιευμένο. Νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμη η προκαταρκτική εξέταση και ελπίζω από την διερεύνηση να υπάρξουν αποτελέσματα».

Ο δημοσιογράφος θα βρεθεί στο γραφείο του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου -ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζ��μάνη- στις 10:30.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε ο Αιμίλιος Λιάτσος για το θέμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top