«Καρφιά» Σεφερλή για την τηλεθέαση - «πόλεμος» με Λιάγκα για την αντιγραφή

Χαμός για το μπάσκετ με τους καλεσμένους των δύο εκπομπών

«Καρφιά» Σεφερλή για την τηλεθέαση - «πόλεμος» με Λιάγκα για την αντιγραφή

​Ορεξούλες για… «κάρφωμα» φαίνεται πως είχε την δεύτερη μέρα της εκπομπής του ο Μάρκος Σεφερλής, που «πέταξε» μπηχτές, τόσο για την πρωτιά του στα νούμερα τηλεθέασης, όσο και για την αντιγραφή παιχνιδιών από τους «απέναντι»!

«Αγαπημένοι μου παρουσιαστές καλημέρα. Χαρούμενους σας βλέπω, αλλά όχι όλους! Γιατί;», είπε ο ηθοποιός στην έναρξη της εκπομπής, μπροστά στις κορνίζες των παρουσιαστών της πρωινής ζώνης του Mega, όπου βρίσκεται και η φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά! Και συνέχισε: «ακούσαμε θετικά σχόλια, ωραία λόγια. Το θέμα είναι τι κάνουμε σήμερα, δεύτερη μέρα. Ελπίζω να τα πάμε εξίσου καλά».

Λίγο αργότερα ήρθε και το «καρφί» για την αντιγραφή του παιχνιδιού με το μπάσκετ: «είχαμε ένα ευτράπελο πριν, έπεσε ένας τεχνικός στην προσπάθεια του να ετοιμάσει ένα νέο παιχνίδι με σκαλωσιές, το οποίο μπορεί να δείτε πάλι σε άλλο κανάλι», ανέφερε ο Μάρκος και… το πιάσαμε το υπονοούμενο!

Τι κι αν την Δευτέρα είπε on air ότι το πρωινό του Mega έκλεψε την ιδέα για το παιχνίδι με το μπάσκετ από το πρωινό του ΑΝΤ1; Προφανώς αστειευόταν! Σε δηλώσεις του στο «Happy Day», ο οικοδεσπότης του «Mega Με Μία» κατηγόρησε ευθέως τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά ότι έκλεψαν την ιδέα του παιχνιδιού και έπαιξαν νωρίτερα για να το «κάψουν»! Μάλιστα, επεσήμανε ότι από το βράδυ της Κυριακής, μετά την πρόβα τζενεράλε, είχαν «ανεβάσει» φωτογραφία με τις τεράστιες φανέλες στα social media, απ’ όπου οι «απέναντι» πήραν την ιδέα.

Την δική του απάντηση για το παιχνίδι - αντιγραφή έδωσε on air και ο Γιώργος Λιάγκας, λέγοντας όλο νόημα πως και σήμερα με τον καλεσμένο της εκπομπής «και θα μιλήσουμε και θα παίξουμε ένα παιχνίδι, κλεμμένο από την Αμερική ως γνωστόν!».

Γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε τι «ανεβάζουμε» στα social media, αλλά και να μην προσποιούμαστε ότι υπάρχει... παρθενογένεση στην ελληνική TV!

Δείτε στο βίντεο τις μπηχτές του Μάρκου Σεφερλή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top