Το καρφί του Γιάννη Λάτσιου στην Ζέτα Μακρυπούλια! «Δεν είναι οι παρουσιαστές στο τιμόνι»

Δεν θα βγει τελικά το «Voice Kids» λέει ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1

Το καρφί του Γιάννη Λάτσιου στην Ζέτα Μακρυπούλια! «Δεν είναι οι παρουσιαστές στο τιμόνι»

​Τους λόγους που δεν θα βγει το «Voice Kids» εξήγησε ο Γιάννης Λάτσιος στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, ενώ παράλληλα πέταξε και τα καρφιά του στην Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, μιλώντας για το «Voice Kids», εξήγησε πως:

«Ποτέ δεν είχε ανακοινωθεί ότι θα βγει. Σαφέστατα υπάρχει πάρα πολλή συζήτηση εσωτερικά. Απόφασή μας για διάφορους λόγους, είναι να μην προχωρήσουμε στην παραγωγή του».

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας το show «Rising Star» το οποίο θα παρουσιάζει στο Mega η Ζέτα Μακρυπούλια και θα αποτελεί το αντίπαλον δέος του «Voice», ο Γιάννης Λάτσιος απάντησε ως εξής όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν πως στο τιμόνι θα είναι η Ζέτα:

«Το θα είναι στο τιμόνι, είναι λίγο οξύμωρο. Γιατί και πέρυσι…Δεν θα ήταν ωραίο αυτό» είπε ο Γιάννης Λάτσιος χωρίς να το συνεχίσει, με τους ρεπόρτερς να τον ρωτούν «τι εννοείτε» και εκείνον να τους απαντά:

«Δεν εννοώ τίποτα. Αυτό που θέλω να σας πω, είναι ότι στο τιμόνι είναι άλλοι. Δεν είναι οι παρουσιαστές. Μην τα ρίχνουμε όλα σε εκείνους. Είναι μπροστά, παίρνουν μεγάλο μερίδιο της ευθύνης, αλλά δεν θα λέγαμε ότι είναι στο τιμόνι».

Τέλος, παρέπεμψε όσους θέλουν να έχουν άποψη για το «Rising Star» στον… διεθνή Τύπο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top