Αιμίλιος Λιάτσος:«Δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star»

Μίλησε στην εκπομπή "Μία" και την Τατιάνα Στεφανίδου

Αιμίλιος Λιάτσος:«Δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star»

Τηλεοπτική συνέντευξη μετά από πολλά χρόνια έδωσε ο Αιμίλιος Λιάτσος στην εκπομπή «Μία» και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου, και υποστήριξε πως στο συγκεκριμένο δελτίο δεν θα άλλαζε τίποτα.

«Νομίζω ότι η στρατηγική στο δελτίο ήταν μια εύστοχη στρατηγι��ή. Η Μάρα Ζαχαρέα τα πάει εξαιρετικά στην παρουσίαση γιατί είναι πολύ καλή δημοσιογράφος και δεύτερον η έλευση του Νίκου του Χατζηνικολάου σηματοδοτεί τη δυναμική που έχει αυτή τη στιγμή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων(…)Ο Χατζηνικολάου πάει από το ένα κανάλι στο άλλο και τον ακολουθεί ο κόσμος που τον αγαπάει και τον βλέπει. Άρα λοιπόν έχει γίνει μια στροφή στο κανάλι, στην hard ενημέρωση, τα πάει εξαιρετικά και νομίζω σε αυτό το δελτίο δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα» ανέφερε ενώ ευχαρίστησε το Star «για την τιμή που μου έκανε, την ιδιοκτησία, τον πρόεδρο του καναλιού και τους ανθρώπους που αγάπησα και αγαπώ πάρα πολύ»

«Αισθάνομαι ότι δεν έχω φύγει ποτέ, είναι το καλύτερο "μαγαζί" στην Ελλάδα» είπε ο κ. Λιάτσος και για τους ιδιοκτήτες του σταθμού δήλωσε: «Πρόκειται για συγκλονιστικά σοβαρούς ανθρώπους. Αγαπώ πολύ το Star».

Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής μίλησε επίσης για την εκπομπή του στον "Real Fm", την εκπομπή του στο "Κόντρα" αλλά και την έκδοση του κυριακάτικου φύλλου της "Kόντρα News".

«Το καλοκαίρι, λοιπόν, μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ που ήθελα να απομονωθώ και εγώ, να το παίξω λίγο καλόγερος, πήγα στην Άνδρο, ψάρευα σαργούς, λιαζόμουν στον ήλιο και διάβαζα βιβλία. Τότε λοιπόν από τον Αύγουστο εκείνο άρχισε να χτυπάει το τηλέφωνο και να είναι ο Γιώργος ο Κουρής, με τον οποίο είμαστε φίλοι πάνω από 25 χρόνια(…) Κάναμε τέσσερα, πέντε ραντεβού και κάποια στιγμή δώσαμε τα χέρια και εκδίδω εδώ και τέσσερις εβδομάδες την κυριακάτικη Κόντρα News και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο γιατί σκίζει κυκλοφοριακά. Το δεύτερο πράγμα που κάνω είναι καθημερινή πολιτική εκπομπή στο Κόντρα channel, 12 με 2 το βράδυ, και θέλω να σου πω, επειδή το Kontra είναι ένα μικρό κανάλι, δεν είναι σαν το μεγαθήριο εδώ του Star, χτες ήμασταν διψήφιοι (κάναμε διψήφια νούμερα) και πάμε πάρα πολύ καλά» ανέφερε.

Τέλος ο κ. Λιάτσος ευχαρίστησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο Star, ενώ δήλωσε ότι οι συνάδελφοί του σε αυτό το κανάλι είναι «δημοσιογράφοι πρώτης γραμμής»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top