H ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ της Σταματίνας Τσιμτσιλή on air και το ΒΙΝΤΕΟ από τη βάφτιση των κοριτσιών της

ΔΕΙΤΕ πλάνα από το μυστήριο και τη δεξίωση

H ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ της Σταματίνας Τσιμτσιλή on air και το ΒΙΝΤΕΟ από τη βάφτιση των κοριτσιών της

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «αέρα» της εκπομπής της μετά το βίντεο-έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της με τη διπλή βάφτιση των κοριτσιών της, οι οποίες πήραν το όνομα Παναγιώτα (Νάγια) και Μαίρη.

1000_THEMIS_SOFOS_STAMATINA_TSIMTSILI_2192014 (1).jpg
«Ευχαριστούμε πολύ! Συγκινήθηκα! Συγκινήθηκα και στη βάφτιση, όταν ο Θέμης που φορούσε τα μανικετόκουμπα του μπαμπά του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, έκανε μια αφιέρωση στη μαμά του: “Aυτό ήταν το αγαπημένο τραγούδι της μητέρας μου και το αφιέρωνε πάντα ο πατέρας μου στη μητέρα μου και σήμερα φοράω τα μανικετόκουμπά του και εύχομαι να είναι μαζί μας”. Kαι το ίδιο ευχόμουν και εγώ για το μπαμπά μου. Ήταν οι μανάδες μας βέβαια εκεί. Πήραν και τα ονόματά τους τα κοριτσάκια μας» ανέφερε η Σταματίνα.

1029_STAMATINA_TSIMTSILI_2192014.jpg
Όπως σας είχαμε γράψαμε από το star.gr, το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στο Μουσείο Νάσιουτζικ όπου παρευρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση.

Νονοί της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού, Νάγιας (Παναγιώτα) είναι η Μαριάντζελα Λεμονή και ο Γιώργος Παμπορίδης, ενώ της μικρούλας Μαίρης, η Μαίρη Παλιαλέξη και ο Κώστας Παπακωστόπουλος.

Όπως θα δεί��ε και στο βίντεο, η παρουσιάστρια του “Happy Day” ευχαρίστησε τους καλεσμένους τους που τους τίμησαν με την παρουσία τους ενώ ο σύζυγός της Θέμης Σοφός έδειξε τις καλλιτεχνικές του δεξιότητες στο πιάνο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top