Φρικτά βασανιστήρια για τον Μετέ στην «Προδοσία»

Tι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star

​Η απαγωγή και τα βασανιστήρια του Μετέ μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star «Η Προδοσία», που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40.

Ο Μετέ περνάει φρικτά βασανιστήρια στα χέρια του Τουγρούλ.

Στο μεταξύ, η Μπερίν γεννάει έναν γιο και θρηνώντας ακόμα τον Αχμέτ, αποφασίζει να του δώσει το όνομά του. Η Μπαχάρ επιστρέφει αθόρυβα μετά από μακρά απουσία. Και ενώ λέει ότι δεν της λείπει ο Σονέρ, αντιθέτως της λείπει πολύ η Ντενίζ. Και κατά μεγάλη σύμπτωση θα βρεθεί στα γενέθλιά μιας φίλης της ως υπεύθυνη για τη διασκέδαση των παιδιών. Η αντίδραση όμως της Ντενίζ δεν είναι η αναμενόμενη. Ο σύζυγος της Μεσουντέ, ο Ίμπο πιάνει την καλή. Κερδίζοντας το λαχείο η ζωή του αλλάζει αναπάντεχα.

Ο Χακάν, μετά από προτροπή της Τζεμιλέ, αναλαμβάνει το δισκοπωλείο του Μετέ. Εκεί τον επισκέπτεται η Καρολίν και ο Χακάν θέτει σε εφαρμογή σιγά – σιγά το σχέδιο του.

Ο Τουγρούλ τελικά εμφανίζεται. Οι υποψίες επιβεβαιώνονται. Η απαγωγή του Μετέ ήταν δική του δουλειά! Αφού φέρνει την Τζεμιλέ σε επαφή με τον γιο της, ο Τουργούλ της κάνει μια ντροπιαστική πρόταση που θα θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο. Η Τζεμιλέ πηγαίνει στη στρατοχωροφυλακή για να σώσει το γιο της. Αυτό όμως γίνεται αφορμή για να περιπλεχθεί η κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Ο Χακάν από την πλευρά του κάνει ενέργειες για να καθαρίσει το όνομά του από τις υποψίες για ανάμιξή του στη δολοφονία του Αχμέτ…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top