Ελ.Μελέτη: «Δεν ψάχνω το άλλο μου μισό... θέλω έναν άνθρωπο να κάνουμε μαζί δύο ολόκληρα»

Τι λέει για τον πρίγκιπα των ονείρων της και τις καταθέσεις του που χάθηκαν;

Σ�� μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για τις επιθυμίες της, τις ανάγκες και το τι θα ήταν διατεθειμένη να κάνει αν έβρισκε τον πρίγκιπα των ονείρων της.
meleti3.jpg
​«…Δεν με ενδιαφέρει να βάφομαι και να ντύνομαι για να κάνω την ωραία, ούτε να ασχολούμαι με τα πρόσωπα της τηλεόρασης, έτσι όπως ανακυκλώνονται στις εκπομπές. Θέλω να προχωρήσω παραπέρα. Δεν πρόκειται απλά για μία επιθυμία μου, αλλά για μία ανάγκη, γι' αυτό και αν δεν προχωρήσει θα προτιμήσω να κάνω διάλειμμα από την τηλεόραση ή ακόμη και μία αιώνια παύση(γελάει). Και δεν το λέω ελαφρά τη καρδία» παραδέχεται η παρουσιάστρια και προσθέ��ει:
«Το έχω σκεφτεί σοβαρά και μάλιστα έχω φροντίσει να εξασφαλίσω ένα εισόδημα για τον επόμενο χρόνο, κάνοντας μία άλλη δουλειά που έχει σχέση με τις γλώσσες που γνωρίζω. Μπορεί κάποιοι να είπαν: “Και να φύγει η Ελεονώρα από την τηλεόραση τι ανάγκη έχει”, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν με συντηρεί κανένας. Ζω μόνη μου τον εαυτό μου και επειδή είχα καταθέσει τις νόμιμα φορολογημένες και δηλωμένες οικονομίες τόσων χρόνων δουλειάς σε κυπριακή τράπεζα, είδα το 60% των αποταμιεύσεών μου μια Καθαρά Δευτέρα να κάνει φτερά!»
meleti1.jpg

Η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται πως έχει δεχτεί πρόταση γάμου αλλά πως δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος για να παντρευτεί.
«Αν βρω τον άντρα των ονείρων μου είμαι διατεθειμένη να αφήσω και τη δουλειά μου και τα πάντα. Ειδικά για το κομμάτι της καριέρας δεν θεωρώ ότι θα έκανα καμία ιδιαίτερη θυσία» εξομολογείται η ίδια και επισημαίνει:
«Δεν ψάχνω το άλλο μου μισό, γιατί δεν αισθάνομαι ότι είμαι μισή. Θέλω να βρω έναν άνθρωπο με τον οποίο θα κάνουμε μαζί δύο ολόκληρα. Αλλά δυστυχώς αυτό ακόμη δεν έχει συμβεί και θεωρώ ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το έχω εγώ».
meleti4.jpg

Τέλος, δηλώνει: «Θέλω έναν άντρα που να μπορεί να κοιμίζει τους δαίμονες που έχω μέσα μου κι όταν ξυπνάνε να μπορεί να τους δαμάζει. Όταν ερωτεύομαι τρομάζω και γίνομαι άλλος άνθρωπος… με τη συμπεριφορά μου διώχνω τον άλλον από δίπλα μου. Αν φύγει τότε στα μάτια μου φαίνεται ότι δεν με ήθελε αρκετά. Αν μείνει θα τον κάνω βασιλιά της καρδιάς μου και θα γίνω χαλί να με πατήσει. Αλλά δυστυχώς κι αν κάποιοι κατάφεραν να δαμάσουν τους δαίμονες μου ήταν για λίγο»
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top