Μακρυπούλια: αποκαλύπτει τι θα παρουσιάσει κι αν θα είναι μαζί με τον Μουτσινά!

«Μου έγινε πρόταση για κα��ημερινή εκπομπή», παραδέχεται

Το ότι της έγινε πρόταση να αναλάβει καθημερινή εκπομπή στο Mega παραδέχεται σε συνέντευξή της η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ απο��αλύπτει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν, αλλά και αν θα συνυπάρξει τηλεοπτικά με τον Νίκο Μουτσινά!

«Για να είμαι δίκαιη, δεν είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ καπνός. Αλλά, να ξεκαθαρίσω κάτι σ’ αυτό: το να κάνω καθημερινή εκπομπή, μου γίνεται πρόταση αρκετά χρόνια. Δεν είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που μου γίνεται πρόταση για καθημερινή εκπομπή, αλλά τώρα, για κάποιο λόγο, αυτό πήρε παραπάνω διαστάσεις από όσο θα έπρεπε. Δεν είναι ότι δεν το έχω συζητήσει ποτέ, για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν είναι ότι έχουμε προχωρήσει, δεν είναι ότι έχουμε υπογράψει, δεν είναι ότι έχουμε πει “ναι” και σας το κρύβω. Βάζοντας, όμως, κάτω το πρόγραμμα που έχω το χειμώνα, δεν νομίζω να μπορούσα να αντεπεξέλθω σε μία καθημερινή εκπομπή», λέει η σέξι ξανθιά.

Την ��πόμενη σεζόν, πάντως, η Ζέτα παραδέχεται ότι θα παρουσιάσει ένα show, το οποίο δεν είναι άλλο από το «Rising Star», όπως έχει ήδη γράψει το star.gr.

Όσο για το αν θα συνυπάρξει με τον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά;
«Δεν είναι στα σχέδιά μας», λέει η ίδια, διαψεύδοντας όλα όσα έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για συνεργασία τους και επισημαίνει πως «αν γίνει ποτέ, νομίζω πως, τουλάχιστον, εμείς οι δύο θα περάσουμε πολύ καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top