ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Κατερίνα Καινούργιου εξηγεί γιατί την επέλεξαν για καθημερινή εκπομπή

Και αποκάλυψε πότε θα ανέβει τα σ��αλιά της εκκλησίας!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Κατερίνα Καινούργιου εξηγεί γιατί την επέλεξαν για καθημερινή εκπομπή

Το ότι έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της για έναν χρόνο με τον Alpha, αλλά και τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε από το κανάλι ώστε να παρουσιάσει καθημερινή καλοκαιρινή εκπομπή, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου:

«Είμαι από τις πιο κερδισμένες μέσα από το Δέστε τους. Καθένας μας κέρδισε πολλά πράγματα. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια, ωρίμασα τηλεοπτικά, λύθηκα και ίσως κάποια πράγματα που έδειξα να αρέσαν στον κόσμο αλλά και στο κανάλι. Γι΄αυτό με επέλεξαν, αλλά και για την ιδιαίτερη χημεία που έχω με τον Παύλο Σταματόπουλο».

Μάλιστα, εξήγησε ότι θα είναι και την επόμενη χρονιά στο «Δέστε τους»:

«Μέχρι στιγμής εγώ ξέρω ότι έχω συμφωνήσει με το κανάλι να είμαι στο καθημερινό πρόγραμμα. Τώρα το ποια θα είναι η σύνθεση της ομάδας, δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα πρόσωπα αν έχουν συζητήσει ή όχι. Η ζώνη θα συνεχίσει να υπάρχει, απλά θα κάνουμε κάτι διαφορετικό εφόσον ο Νίκος δεν θα είναι μαζί μας» είπε.

8359_STATHOKOSTOPOYLOS_KENOYRGIOY_762014.jpg
Τέλος, δεν έκρυψε πως με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά από το 2015:

«Περνάω πολύ όμορφα στην προσωπική μου ζωή. Στην συγκεκριμένη φάση της ζωής μου με τον Βασίλη περνάμε και οι δυο πάρα πολύ καλά, αλλά προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά μας. θέλουμε εκεί να χτίσουμε πρώτα κάποια πράγματα, και μετά να περάσουμε στο επόμενο βήμα».

Άλλωστε ο σύντροφός της είναι δίπλα σε κάθε της απόφαση, ενώ ήταν ο πρώτος στον οποίο τηλεφώνησε ώστε να τον ενημερώσει για την πρόταση που της έγινε:

«Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο ήταν ο Βασίλης, που μου είπε "είμαι δίπλα σου, είναι μια ευκαιρία για σένα. Θα φεύγουμε Σαββατοκύριακα και όποτε έχουμε λίγο χρόνο". Με στηρίζει πάρα πολύ!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top