ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΔΕΙΤΕ ποιος ευχαρίστησε την Ελένη Μενεγάκη που τελείωσε η εκπομπή της

Το αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΔΕΙΤΕ ποιος ευχαρίστησε την Ελένη Μενεγάκη που τελείωσε η εκπομπή της

Ένα αστείο email διάβασε η Ελένη Μενεγάκη από ένα αγόρι, τον Κωνσταντίνο, ο οποίος την ευχαρίστη��ε που η εκπομπή σταματάει για το καλοκαίρι!

Όχι το παιδί δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την παρουσιάστρια αλλά με τη... μαμά του η οποία δεν χάνει εκπομπή! Βέβαια, το χειρότερο για εκείνον είναι ότι η μητέρα του του έχει πάρει το laptop προκειμένου να κάνει retweet στα δώρα που χαρίζει η Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι έγραψε στην Ελένη

«Γεια σας κυρία Ελένη,
Πόσο χαίρομαι που τελειώνει η εκπομπή σας επιτέλους! Επιτέλους θα έχω τον υπολογιστή και πάλι δικό μου γιατί με όλους τους διαγωνισμούς που βάζετε η μάνα μου τρελάθηκε…Μου έβγαλε το λάδι μέχρι να καταλάβει –κι ακόμα μου το βγάζει! Και να κέρδιζε; Πάει στο καλό! Κι όλο νεύρα σήμερα ήταν και στεναχωρημένη που κλείνετε! Εγώ η χαρά που πήρα ήταν απερίγραπτη! Επιτέλους! Θα ξαναφάμε στην ώρα μας, θα βλέπουμε ό,τι θέλουμε στην τηλεόραση! Μόνο αυτό θα σας πω! Έχει χαλάσει δύο ασύρματους και ένα κινητό από τη μανία να πιάσει γραμμή κάθε μέρα. Άκουσα που έλεγε ότι η κοπέλα που είναι στο τηλέφωνο είναι πολύ καλή κοπέλα!... Σας ζάλισα κυρία Ελένη! Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και όσο μπορείτε να αργήσετε να ξεκινήσετε τη νέα σεζόν! Πλάκα κάνω!
Κωνσταντίνος»

ΔΕΙΤΕ στο ΒΙΝΤΕΟ την αντίδραση της παρουσιάστριας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top