Μενεγάκη: Τα συγκινητικά λόγια στους συνεργάτες της, το...bye στους τηλεθεατές και οι σπόντες!

ΔΕΙΤΕ τι συνέβη στην τελευταία εκπομπή της σεζόν!

Μενεγάκη: Τα συγκινητικά λόγια στους συνεργάτες της, το...bye στους τηλεθεατές και οι σπόντες!

Την τελευταία της εκπομπή για τη φετινή σεζόν παρουσίασε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και δεν έλειψαν οι συγκινήσεις, οι εξομολογήσεις, οι αποκαλύψεις αλλά και οι… σπόντες!

«Η παρέα σας που περάσατε τόσες ωραίες στιγμές μαζί της πρέπει να αποχωρήσει. Να μαζέψει τα κουβαδάκια της και να πάει στις πραγματικές παραλίες. Θα σας αφήσουμε μόνους σας για λίγο. Είναι τα κόλπα που σας κάνουμε κάθε χρόνο για να μη μας σκυλοβαρεθείτε! Να σας έχουμε πάντα σε μια κατάσταση έξαψης και αγάπης και ανάγκης και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας, πρώτα ο Θεός να είμαστε όλοι καλά- εκτός απροόπτου- κανονικότατα με το τέλος του Σεπτέμβρη» είπε στο τέλος της εκπομπής η παρουσιάστρια και ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους συνεργάτες της.

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους μου τους συνεργάτες! Είμαι πάρα πολύ τυχερή γυναίκα στην τηλεόραση γιατί όλα αυτά τα χρόνια δουλεύω με επαγγελματίες αλλά και με καταπληκτικά παιδιά και αυτό είναι η επιτυχία μου» ανέφερε.

Εντωμεταξύ, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια εξομολόγηση από… καρδιάς στους συνεργάτες της ενώ δεν τους έκρυψε πως την επόμενη σεζόν θα ήθελε να συνεχίσει την εκπομπή της με τους ίδιους.

«Κάθε φορά όταν κάτι τελειώνει ακόμα και αν ξεκινάει δεν είναι το ίδιο! Ποτέ δεν ξέρεις ποια θα είναι η συνέχεια! Χθες στο αεροδρόμιο μου λέγανε: “Θα είναι τα ίδια παιδιά του χρόνου;” Όταν μου κάνουν αυτές τις ερωτήσεις σε πόσο δύσκολη θέση έρχομαι! Τους είπα φυσικά θα είναι όλοι και έφυγα! Γιατί ακόμα με τους περισσότερους από εσάς δεν έχουμε κάνει αυτές τις συζητήσεις. Εγώ θέλω να σας πω ότι εύχομαι και ελπίζω έτσι όπως κλείσαμε αυτή την χρονιά να την ανοίξουμε και του χρόνου αλλά επειδή δεν μπορώ να σκέφτομαι μόνο εμένα και σέβομαι του καθενός τα όνειρα- και δεν ξέρω ποια είναι τα δικά σας-και επειδή το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές και δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κλείσω την πόρτα σε κανέναν! Μπορεί να τσιτώνω εκείνη την ώρα γιατί η αλήθεια είναι ότι δένομαι με τους ανθρώπους και δεν θέλω να τους αλλάζω αλλά όταν μου περνάει αυτό το τσίτωμα σκέφτομαι ότι ο καθένας πρέπει να κάνει μια σοφή επιλογή για τον εαυτό του ακόμα και αν πρέπει να πάρει ρίσκο. ‘Έχω πάρει ρίσκ�� στη ζωή μου, τα ρίσκα φέρνουν πόνο αλλά κάποια στιγμή φέρνουν και χαρά! Δεν ξέρω ποιες είναι οι σκέψεις σας για του χρόνου, όποιες και να είναι εγώ εύχομαι να είναι για καλό σας και ακόμα περισσότερο εύχομαι να είμαστε μαζί του χρόνου»

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα… απρόοπτα όταν κάποια στιγμή ο Χριστόφορος Πέσκιας έκατσε στη θέση της. Τότε η παρουσιάστρια έβαλε… χέρι σε όλους!

«Λίγα με τη θέση μου!!! Την έχω σώσει χρόνια και χρόνια! Πολύ αέρα πήραμε! Ο καθένας στα τηγάνια του! Την κεντρική μόνο εγώ την προσφέρω να κάθεστε! Όχι τέτοιες πρωτοβουλίες!» τους είπε.

Όσο για τις καλοκαιρινές της διακοπές; Το μόνο που αποκάλυψε είναι ότι τον Αύγουστο δεν θα είναι στην Άνδρο! Για να δούμε!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top