Τα «έχωσε» άγρια στην Αμερικανική «Vogue» η Κάρα Ντελεβίν

Την κατηγόρησαν πως κοιμήθηκε σε συνέντευξη και «τα πήρε»

Τα «έχωσε» άγρια στην Αμερικανική «Vogue» η Κάρα Ντελεβίν

​Μπορεί μέχρι σήμερα η Κάρα Ντελεβίν να έχει φιγουράρει εκατοντάδες φορές τόσο σε εξώφυλλα όσο και στις εσωτερικές σελίδες της «Vogue», όμως αυτό δεν εμπόδισε το νεαρό μοντέλο να εξαπολύσει δριμεία επίθεση εναντίον της Αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού.

Cara1.jpg
Τι συνέβη; Η δημοσιογράφος Πλουμ Σάικς συνάντησε το 21χρονο μοντέλο στο Λονδίνο για συνέντευξη, μόνο που η Κάρα άργησε στο ραντεβού, μιας και σε κάθε της συνάντηση ξυπνά μόλις δέκα λεπτά νωρίτερα.

Σύμφωνα με την Σάικς, η Κάρα όχι μόνο άργησε στη συνάντηση, αλλά πριν τη συνέντευξη ζήτησε να της κάνουν μασάζ με αποτέλεσμα να την πάρει ο ύπνος και το meeting να διακοπεί!

cara2.jpg

Μιάμιση ώρα υποστηρίζει πως την περίμενε η δημοσιογράφος να τελειώσει το μασάζ, για να την ενημερώσουν πως τελικά κοιμήθηκε!

Μετά από ώρα, εμφανίστηκε ξεκούραστη και «απολογήθηκε» λέγοντας:

«Συγγνώμη! Με παίρνει παντού ο ύπνος! Κάποιος πρόσφατα με ρώτησε αν μπορεί να εκδόσει ένα άλμπουμ με φώτο μου όπου κοιμάμαι, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές».

cara3.jpg

Αυτά διάβασε η Κάρα Ντελεβίν, και μέσω Twitter «τα έχωσε» άγρια στην αμερικανική «Vogue», λέγοντας:

«Γιατί οι άνθρωποι της showbiz ψεύδονται τόσο πολύ; Προτιμούν να σε βλέπουν να αποτυγχάνεις παρά να πετυχαίνεις. Πού πήγε η αλληλοϋποστήριξη; To μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δουλεύω πολύ σκληρά και το ότι κοιμήθηκα αποτελεί απόδειξη αυτού. Λυπάμαι που είμαι τόσο φιλόδοξη. Η βιομηχανία της μόδας τελικά δεν δείχνει και τόση κατανόηση ή συμπόνια. Απευθύνεται μόνο σε ανθρώπους που δεν τους νοιάζει ποιος ή ποια πραγματικά είσαι».

Καταλάβατε έτσι; Και έκανε την «κουτσουκέλα», και βγαίνει κι από πάνω!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top