Λευτέρης Κιντάτος: «Τρίτη πήγα στο “Voice” και Τετάρτη στην κηδεία του πατέρα μου»

Πώς έχασε 65 κιλά ο τραγουδιστής

Λευτέρης Κιντάτος: «Τρίτη πήγα στο “Voice” και Τετάρτη στην κηδεία του πατέρα μου»

​Για τον θάνατο του πατέρα του λίγες ημέρες πριν την blind audition στο «The Voice», στο οποίο πήγε μετά από ένα στοίχημα στο τάβλι, αλλά και τα 65 κιλά που έχασε τρώγοντας επί δύο μήνες μόνο… καρπούζι, μίλησε ο Λευτέρης Κιντάτος!

«Είχαν λυσσάξει όλοι “θα πας στο The Voice θα πας στο The Voice”. Nα πω την αλήθεια, δεν ήθελα να πάω στο “The Voice”! Δεν ντρεπόμουν, αλλά θεωρούσα ότι θα είναι ένα ριάλιτι πάλι, θα έχει ίντριγκα και ιστορίες, κάτι που με διέψευσε τελείως» είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Μίλα», προσθέτοντας πως πήρε μέρος στο talent show μετά α��ό… ένα στοίχημα στο τάβλι!

Μάλιστα, ο Λευτέρης -που παντρεύτηκε και χώρισε, αλλά και άνοιξε μπυραρία που έκλεισε λόγω της οικονομικής κρίσης- πήγε στην οντισιόν λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του: «Σάββατο έχασα τον πατέρα μου, την Τρίτη έγινε το γύρισμα και την Τετάρτη πήγα στην κηδεία. Πέρασε πολλές φορές από το μυαλό μου να μην πάω τελικά. Ο πατέρας μου, όμως, μου είχε μάθει ότι σε αυτή τη ζωή αγωνιζόμαστε και τελικά δεν εχει σημασία αν δεν τα καταφέρουμε. Λέω “θα αγωνιστούμε και ό,τι γίνει”. Ήξερα ότι εκείνος ήθελε να πάω και να το κάνω!».

«Έχω χάσει 65 κιλά μόνος μου. Το ξεκίνησα πριν από 2,5 χρόνια, λάθος τελείως. Αποφασίζω δύο καλοκαίρια πριν να τρώω δύο μήνες μόνο καρπούζι. Όταν λέω μονο καρπούζι το εννοώ! Έχασα 19 κιλά μέσα σε δύο μήνες. Μετά αρχισα να τρώω στρέμματα κολοκύθια, πήγαινα στη θάλασσα πολύ, ρακέτες… αυτά που κοροϊδευα τα έκανα», είπε, τέλος, ο τραγουδιστής για την εμφάνισή του!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Λευτέρης Κιντάτος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top