Κατερίνα Λιόλιου: γιατί δεν ήθελε να πάει στο «The Voice»;

Τι είπε για το talent show και την προσωπική της ζωή

Κατερίνα Λιόλιου: γιατί δεν ήθελε να πάει στο «The Voice»;

Χάρη σε… έναν φίλο της αδερφής της βρέθηκε στο «The Voice» η Κατερίνα Λιόλιου, όπως αποκάλυψε η ίδια! Παράλληλα, η τραγουδίστρια μίλησε για την σχέση που έχει με την Δέσποινα Βανδή μετά το φινάλε του talent show, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Δεν είχα δει ούτε ένα διαφημιστικό! Ένας φίλος της αδερφής μου μου είπε ότι έρχεται στην Ελλάδα ένα σόου που έχει μεγάλη επιτυχία στο Εξωτερικό και πρέπει να δηλώσω συμμετοχή. Είχα πολλές αμφιβολίες και η μανούλα μου με έπεισε να πάω!», είπε η 19χρονη.

Η Κατερίνα μίλησε και για το διαζύγιο των γονιών της, λέγοντας πως ο τρόπος που το διαχειρίστηκαν την έκαναν να αισθανθεί ότι πρόκειται για τις δικές τους ζωές και όχι για την δική της, καθώς και για το 7 μηνών ετεροθαλές αδερφάκι της -το οποίο βάφτισε κιόλας- και πολλοί νομίζουν ότι… είναι παιδί της!

Τέλος, η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την coach της Δέσποινα Βανδή, ενώ αποκάλυψε ότι, εκτός από το τραγούδι που ετοιμάζει, θα πρωταγωνιστήσει στη διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρείας με αξεσουάρ!

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η Κατερίνα Λιόλιου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top