Αρετή Κοσμίδου: «θα στήριζα την Αίμιλη για νικήτρια του “Τhe Voice”»

Τι λέει το θεωρούμενο ως φαβορί του talent show

Αρετή Κοσμίδου: «θα στήριζα την Αίμιλη για νικήτρια του “Τhe Voice”»

​«Εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ… Ο καθένας μπορεί να έχει και να λέει την γνώμη του», δηλώνει η Αρετή Κοσμίδου λίγες ώρες πριν τον τελικό του «The Voice», προσθέτοντας πως, αν δεν συμμετείχε, θα διάλεγε για νικήτρια την Αίμιλη από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου!

Η 16χρονη παραδέχεται πως είναι όμορφη, αλλά και δύσκολη, αυτή η φάση της ζωής της, ενώ οι συμμαθητές της και οι καθηγητές της δεν άλλαξαν συμπεριφορά απέναντί της μετά την συμμετοχή στο talent show.

«Ο κόσμος στηρίζει πολύ την Κύπρο, αλλά δεν με απασχολεί… Εγώ έφτασα έως εδώ επειδή δεν επιδίωξα τίποτα», συνεχίζει η Αρετή, προσθέτοντας πως όλοι οι φιναλίστ είναι πολύ καλοί, αλλά εκείνη θα διάλεγε για νικήτρια την Αίμιλη.

Σε ερώτηση για τις κριτικές που της κάνουν, η διαγωνιζόμενη του «The Voice» απαντά πως «ο καθένας μπορεί να λέει οτιδήποτε σκέφτεται. Φυσικά, οι αρνητικές κριτικές μας κάνουν να γινόμαστε καλύτεροι», ενώ, σχολιάζοντας το ότι πολλοί την θεωρούν φαβορί για τη νίκη, αναφέρει: «δεν ενθουσιάζομαι πολύ εύκολα, για να μην απογοητευτώ. Προσπάθησα να το πάρω πολύ ήρεμα»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top