Αγωνία για το «Κάτω Παρτάλι»-Θα το «κόψουν»;-Κρίσιμες οι εξελίξεις

Αναβολή πρεμιέρας για το Just the two of us

Αγωνία για το «Κάτω Παρτάλι»-Θα το «κόψουν»;-Κρίσιμες οι εξελίξεις

​Την Δευτέρα ξεκινά η εβδομάδα κρίσης για το τι μέλλει γενέσθαι με το «Κάτω Παρτάλι», καθώς όπως σας έχουμε γράψει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, το εν λόγω σήριαλ από την πρώτη μέρα προβολής του έχει βρεθεί εν μέσω σεναρίων κινδυνολογίας για πιθανή διακοπή των γυρισμάτων σε περίπτωση που δεν καταβληθούν οι πληρωμές.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες, είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν οι πρώτες πληρωμές από την εταιρεία παραγωγής προς τους τεχνικούς της σειράς.

Σε περίπτωση που η On/Noir, δεν τηρήσει το χρονοδιάγραμμα, οι τεχνικοί φέρονται να δηλώνουν διατεθιμένοι να κατεβάσουν τις κάμερες.

Βέβαια, επειδή το «Κάτω Παρτάλι» κάνει μεγάλη τηλεθέαση, το πιο πιθανό είναι να υπάρξει οικονομική διευθέτηση και το πρόβλημα να λυθεί.

Την ίδια ώρα, μετατίθεται για τις 2 Απριλίου η πρεμιέρα του Just the two of us, και αυτό γιατί διαπιστώθηκαν κάποια προβλήματα στη συμφωνία με τα Στούντιο Καραμάνος για τη χρήση του πλατό. Για να λυθεί το πρόβλημα τις στέγασης του σόου εξετάζεται το ενδεχόμενο η χρήση χώρου νυχτερινού κέντρου που θα μετατραπεί σε τηλεοπτικό πλατό.

Τέλος σε τελικό στάδιο είναι οι συζητήσεις της παραγωγής με τον Πέτρο Κωστόπουλο που αναμένεται να καθίσει στην επιτροπή μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους. Αναζητείται και μια γυναίκα για να συμπληρωθεί το πάνελ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top