ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: δες τι γίνεται μέσα στο στάδιο της φετινής Eurovision!

Τεράστια σκηνή ετοιμάζουν οι διοργανωτές (βίντεο & φώτο)

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: δες τι γίνεται μέσα στο στάδιο της φετινής Eurovision!

​Mία τεράστια σκηνή ετοιμάζουν οι Δανοί διοργανωτές για την Eurovision της Κοπεγχάγης και οι πρώτες εικόνες από την πορεία των εργασιών, περίπου 1,5 μήνα πριν τον διαγωνισμό, δείχνουν πως το «B&W Hallerne» έχει πάρει «φωτιά»!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 59ος διαγωνισμός τραγουδιού θα γίνει σε ένα ναυπηγείο που κατασκευάστηκε την δεκαετία του ’60 και βρίσκεται στο νησί Refshaleøen της Κοπεγχάγης. Ο χώρος αποτελείται από δύο μεγάλες αίθουσες που χρησιμοποιούνταν για την κατασκευή πλοίων μέχρι το 1996, ενώ σήμερα φιλοξενούν πολιτιστικά events, αλλά και υλικό από το Βασιλικό Θέατρο.

Refshale__KBH_wide.jpg

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στη δεύτερη αίθουσα του «B&W Hallerne», το «Hall 2», το οποίο θα μετατραπεί σε έναν μουσικό χώρο χωρητικότητας 10.000 θεατών και, κυρίως, βιομηχανικού design. Στην υπόλοιπη περιοχή του ναυπηγείου, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, θα κατασκευαστεί το «Νησί της Eurovision», το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για πρόσθετες υπηρεσίες, όπως εστιατόρια, bars και χώροι για τα πάρτι που κάνουν οι αποστολές των χωρών και οι fans της Eurovision.

IMG_7315.jpg

«Η σκηνή θα είναι τεράστια! Τόσο η σκηνή, όσο και τα φώτα, θα είναι πολύ μεγάλα! Η σκηνή θα θυμίζει σε μέγεθος εκείνη της Eurovision του 2009, στη Μόσχα», είπε ο υπεύθυνος των εργασιών στους επικε��αλής των αποστολών των 37 χωρών που θα διαγωνιστούν τον Μάιο, στους οποίους και έδειξε τα σχέδια για την σκηνή που κατασκευάζεται υπό άκρα μυστικότητα.

Την σκηνή σχεδίασε ο Claus Zier, γνωστός στη Δανία από τα σκηνικά που έχει φτιάξει σε μεγάλα τηλεοπτικά shows της χώρας, όπως τα «The Voice» και «X Factor», αλλά και τον εθνικό τελικό της Eurovision, «Melodi Grand Prix».

IMG_7250.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top