Πυρά από το Μουτσινά σε Λιάγκα-Σκορδά-Σταμάτη: «Η Σάσα είναι γουρούνα!»

«Η Φαίη έχει γίνει γραφική, και με τον Λιάγκα το παίζουν ηθικοί!»

Πυρά από το Μουτσινά σε Λιάγκα-Σκορδά-Σταμάτη: «Η Σάσα είναι γουρούνα!»

Πυρ ομαδόν κατά του πρωινού του ΑΝΤ1 εξαπέλυσε σύσσωμο το «Δέστε τους», με τον Νίκο Μουτσινά «μπροστάρη» να τα χώνει άγρια στη Σάσα Σταμάτη αποκαλώντας τη «γουρούνα», και την υπόλοιπη ομάδα να χαρακτηρίζει «τραγικό, αγενές, και άστοχο» το σχόλιο που είχε κάνει η Σάσα για την εγκυμονούσα Ευγενία Μανωλίδου, χαρακτηρίζοντας την «γουρούνα» λόγω των κιλών που έχει πάρει!

«Είναι γουρούνα!» είπε εκνευρισμένος ο Νίκος Μουτσινάς για τη Σάσα, ο οποίος τόνισε πως την περίοδο που την είχε διώξει από το Mega ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, την στήριξαν όλοι «για να παίρνει ένα μισθό, όχι για ν΄ανοίγει το στόμα-παπούτσι».

Παράλληλα, ο Μουτσινάς τα έβαλε και με τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα, για τη στάση που έχουν απέναντι στη Σάσα:

«Παιδιά τη Σάσα την έχουν για συγκεκριμένες βρωμοδουλειές με την καλή έννοια. Για να λέει πράγματα που δεν θα πουν ο Γιώργος και η Φαίη, και για να τη μαλώνουν μετά λέγοντας “έλα ρε Σάσα!”. Δεν έχει stop η κοπέλα. Φαντάστηκε ότι το γουρούνα το λέμε και γελάμε. Από εκεί και πέρα όταν άλλοι δυο είναι υπεύθυνοι και συνεργάζονται μαζί τόσα χρόνια, τσιτώνω με τη Φαίη και το Γιώργο γιατί την ξέρουν και το παίζουν και ηθικοί. Η Φαίη πια έχει γίνει γραφική! Άρα μην την αφήνετε να τα λέει, ή αφού τα λέει, γελάστε με αυτά που λέει και στηρίξτε την!»

Μάλιστα κατέληξε για τη Σάσα, πως «εκεί που θα σου πει πέντε διαμάντια, θα σου πει και πέντε βόθρους. Αυτό έχουν αγοράσει!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top