Τα σχόλια του Ν. Χατζηνικολάου για Μ. Βαρβιτσιώτη: «να ζητήσει συγνώμη ο υπουργός»

Πώς σχολίασε τα λεγόμενα του υπουργού για την τραγωδία στο Φαρμακονήσ��;

Τα σχόλια του Ν. Χατζηνικολάου για Μ. Βαρβιτσιώτη: «να ζητήσει συγνώμη ο υπουργός»

Αυστηρή κριτική σε όσα είπε ο υπουργός Ναυτιλίας μετά τις καταγγελίες των μεταναστών που ναυάγησαν στο Φαρμακονήσι άσκησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος χαρακτήρισε «ανάλγητες» τις δηλώσεις Βαρβιτσιώτη, επισημαίνοντας ότι ντράπηκε που είναι Έλληνας.

«Να ζητήσει συγνώμη ο υπουργός», κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου, από το μικρόφωνο του «Real fm».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος στη συνέχεια βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής, έκανε λόγο για «ατυχή διάσωση», δήλωσε ότι διεξάγει έρευνα η εισαγγελική αρχή και υπογράμμισε ότι τον ενόχλησε πολύ «η εξαγωγή συμπερασμάτων και πορισμάτων από διεθνής οργανισμούς πριν ακόμα έχουν την επίσημη ενημέρωση».

Παράλληλα, σημείωσε ότι ήταν από τους πρώτους που εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν αλλά υπογράμμισε ότι του έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός πως «οι ίδιοι άνθρωποι πριν μερικές ώρες έχουν καταθέσει εντελώς διαφορετικά πράγματα».

Σχετικά με όσα ανέφερε ο κ. Χατζηνικολάου, ο υπουργός Ναυτιλίας δήλωσε ότι καθένας έχει δικαίωμα στη γνώμη του και πως -σε κάθε περίπτωση- η καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top