Οι απιστίες του Φρανσουά Ολάντ έγιναν παιχνίδι στο διαδίκτυο

Κάνε κι εσύ τη διαδρομή του Γάλλου προέδρου για να φτάσει στην ερωμένη του

Οι απιστίες του Φρανσουά Ολάντ έγιναν παιχνίδι στο διαδίκτυο

Πρώτη δημοσίευση:15/01/14, 23:25

Η διαδρομή του Φρανσουά Ολάντ από το Μέγαρο των Ηλυσίων έως το διαμέρισμα της Ζουλί Γκαγιέ αποτελεί το θέμα του χιουμοριστικού βιντεοπαιχνιδιού που ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Όποιος θέλει να παίξει πρέπει με το ποντίκι του να βοηθά τον Γάλλο πρόεδρο με το σκούτερ του να υπερπηδά όλα τα εμπόδια μέχρι να φτάσει στην όμορφη ηθοποιό.

Τα εμπόδια περιλαμβάνουν δημοσιογράφους, παπαράτσι φωτογράφους, την πρώην του Σεγκολέν Ρουαγιάλ, με την οποία έχει και τέσσερα παιδιά αλλά και την Βαλερί Τριερβελέρ.

Σαν να μην έφτανε αυτό οι Times του Λονδίνου δημοσίευσαν την Τετάρτη σκίτσο που παρουσιάζει τον Γάλλο πρόεδρο χαμένο ανάμεσα στα στήθη μιας γυναίκας να λέει: «Θέλω να σας μιλήσω για την οικονομία».

Μόνο που δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά για το σύμβολο της Ελευθερίας της Γαλλικής Δημοκρατίας. Παραπέμπει σαφώς στον ομώνυμο πίνακα του Ντελακρουά, "Η Ελευθερία οδηγεί το Λαό" και το σύμβολο της Μαριάν.

Ο διάσημος σκιτσογράφος των Times του Λονδίνου, Πίτερ Μπρουκς είχε φροντίσει μια ημέρα πριν να σατιρίσει με τον δικό του τρόπο τις αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του προέδρου Ολάντ, ζωγραφίζοντάς τον γυμνό πάνω στο σκούτερ του να κατευθύνεται περιχαρής στο διαμέρισμα της Γκαγιέ.

Τα κατορθώματα του Φρανσουά Ολάντ έφτασαν μέχρι και την Ταϊβάν όπου έγιναν κινούμενα σχέδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top