Διαγωνιζόμενος εμφανίστηκε στο «The Voice» και μετά κήδεψε τον πατέρα του

Βρήκε τη δύναμη και τραγούδησε μπροστά στους κριτές

Διαγωνιζόμενος εμφανίστηκε στο «The Voice» και μετά κήδεψε τον πατέρα του

Ένα πραγματικό δράμα έκρυβε ο Λευτέρης Κιντάτος, ο οποίος συγκλόνισε με την ερμηνεία του τους κριτές στην πρεμιέρα του «The Voice». Ο τραγουδιστής μπορεί να ερμήνευσε με επιτυχία τραγούδι του Πασχάλη Τερζή, όμως λίγες ώρες νωρίτερα είχε χάσει τον πατέρα του.

«Έχασα τον πατέρα μου. Φανταστείτε ότι το γύρισμα έγινε μία μέρα ακριβώς πριν από την κηδεία. Την επόμενη μέρα το πρωί είχα την κηδεία», αποκάλυψε στην εκπομπή «Όλα τρέλα».

Παρ’ όλ’ αυτά, βρήκε τη δύναμη να σταθεί στα πόδια του και παρά τον πόνο του να κυνηγήσει το όνειρό του.

«Τελικά καταλαβαίνεις μερικές φορές ότι στη ζωή σου παίρνεις δύναμη από εκεί που δεν το περιμένεις», είπε, αποκαλύπτοντας ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή μόλις στα 61 του χρόνια εντελώς ξαφνικά.

Ο Λευτέρης είπε ότι ήθελε να περάσει στην επόμενη φάση του «The Voice» για τον πατέρα του, δυστυχώς όμως εκείνος δεν πρόλαβε να τον δει.

«Ο πρώτος και κύριος λόγος που πήγα στο Voice και κατάφερα να τραγουδήσω ήταν γιατί το ήθελε πάρα πολύ ο πατέρας μου, οπότε δεν μπορούσα να λείψω», είπε.

Δεν ήταν όμως το μοναδικό χτύπημα που δέχθηκε από την μοίρα.

Στο παρελθόν είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που τον καθήλωσε στο κρεβάτι. Όπως εξομολογήθηκε είχε πάρει πάρα πολλά κιλά, όμως μια μέρα αποφάσισε να αλλάξει ζωή.

«Έχω χάσει 65 κιλά γιατί αποφάσισε ότι τελικά πρέπει να γίνω άνθρωπος», είπε με νόημα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top