HOUSE: Πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στο Star ο έβδομος κύκλος

Επιστρέφει στην μικρή οθόνη ο περίφημος Dr. House

HOUSE: Πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στο Star ο έβδομος κύκλος

Αντιπαθής, χαρισματικός, απρόσιτος, κορυφαίος επιστήμονας, ψυχρός, ευφυής, κυνικός, επίθετα, που χαρακτηρίζουν τον ίδιο άνθρωπο. Ο περίφημος Δρ. Χάουζ είναι έτοιμος να αναλάβει ξανά δράση στο Star με τα νέα επεισόδια του 7ου κύκλου της σειράς «HOUSE».

house1.jpg
Από την Κυριακή 12/1 και κάθε Κυριακή στις 17:50.

Το νοσοκομείο του Πρίστον στο Μέρσερ Κάουντι του Νιου Τζέρσεϊ μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ξεχωριστή ειδικότητα: γιατρός-ντετέκτιβ! Ο περίφημος Δρ. Χάουζ προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην τρέλα και τη λογική, το εφικτό και το ανέφικτο. Όταν όλος ο κόσμος δείχνει προς την ίδια κατεύθυνση, εκείνος θα γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη του και θα αλλάξει πορεία. Και αυτό, που τους εκνευρίζει όλους αφόρητα, είναι ότι βγαίνει πάντα αλάνθαστος. Ως επιστήμονας, εξετάζει το ιατρικό ιστορικό του ασθενή, ως αστυνομικός όμως πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα. Οι συνάδελφοί του παραδέχονται το ταλέντο του, ενίοτε όμως αμφισβητούν τις μεθόδους του. Ο κυνισμός του μπορεί να κρατάει μακριά τους ανεπιθύμητους. Η κατάρτισή του όμως κάνει και τους πιο φανατικούς εχθρούς να υποκλιθούν στο ταλέντο του, με τον ίδιο τρόπο, που τα EMMY και οι Χρυσές Σφαίρες προσγειώνονται στα χέρια του πρωταγωνιστή, αυθεντικού βρετανού τζέντλεμαν Χιου Λόρι. Αν και γιος γιατρού στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το πεπρωμένο του θα τον οδηγούσε σε παρόμοιους δρόμους και... ιατρικές υποθέσεις!
ΠΑΙΖΟΥΝ: Χιου Λόρι, Λίζα Έντελσταϊν, Όμαρ Έπς, Ρόμπερτ Σον Λέοναρντ, Τζένιφερ Μόρισον , Τζέσε Σπένσερ

Στον 7ο κύκλο, ο Χάουζ και η Κάντι προσπαθούν να λειτουργήσουν ως ζευγάρι αλλά φοβούνται πως η ερωτική τους σχέση θα επηρεάσει αρνητικά την επαγγελματική. Η ανακοίνωση αυτής της σχέσης γίνεται με τον γνωστό, κυνικό τρόπο του Χάουζ: «Βλέπω την Κάντι... συνήθως χωρίς ρούχα». Η Ρέμι εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα στοιχείο για το πού βρίσκεται. Η τραγική αλήθ��ια θα συγκλονίσει. Μια νέα φοιτήτρια ιατρικής θα προκαλέσει τον δρ. Χάουζ. Ο Γουίλσον δίνει άλλη μια ευκαιρία στη σχέση του με την Σαμ. Ο Τάουμπ βρίσκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Νέα ιατρικά μυστήρια και ανθρώπινα δράματα αλλά και ένας γάμος – έκπληξη και ένα φινάλε ανάλογο της προσωπικότητας του πρωταγωνιστή...

house2.jpg

Τον 7ο κύκλο παρακολούθησαν στις ΗΠΑ κατά μέσο όρο 10.54 εκατομμύρια τηλεθεατές. Αποτελείται από 23 επεισόδια και είναι αμερικανικής παραγωγής 2010 – 2011.

Ο Δρ. Χάουζ έχει αποδειχθεί ένας ρόλος-σταθμός σε μια πλούσια καλλιτεχνική πορεία και εξασφάλισε στον 48χρονο πρωταγωνιστή, Χιου Λόρι :
- την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα το 2006
- Χρυσή Σφαίρα και το 2007
- υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα από το 2008 – 2011
- υποψήφιος για EMMY Καλύτερης Ερμηνείας από το 2005 – 2011
- 2 νίκες στα δημοφιλή Screen Actors Guild Awards το 2007 & 2009
- 2 νίκες στα “Satellite Awards” και TCA Awards το 2005 και 2006.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που σπούδασε Ανθρωπολογία στα Πανεπιστήμια του Ίτον και του Κέιμπριτζ, για τον ρόλο του στη σειρά δήλωσε: «Αισθάνομαι ενοχές γιατί πληρώνομαι περισσότερα χρήματα για να γίνω ένας ψεύτικος γιατρός, απ’ όσο ο πατέρας μου, που ήταν αληθινός γιατρός».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top