Μαρία Μπακοδήμου: «Θα βαφτίσω το μωρό του Φώτη!»

Τι αποκαλύπτει για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί;

Μαρία Μπακοδήμου: «Θα βαφτίσω το μωρό του Φώτη!»

​Μετά από 16 χρόνια συνεργασίας με το έτερον της ήμισυ και καλύτερο της φίλο, Φώτη Σεργουλόπουλο, η Μαρία Μπακοδήμου μιλά για της ευτυχισμένες στιγμές που αυτός βιώνει και αποκαλύπτει:

«Υπάρχει μεγάλη ομοιότητα. Αυτά τα χείλη, το γέλιο, τα μάτια. Είναι συγκλονιστικό! Γενικά τα μωρά έχουν καλή ενέργεια και φέρνουν τόση ευλογία, που είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη για τον Φώτη, ο οποίος θα δώσει αγάπη, καλλιέργεια και ισορροπία στο μωράκι του. Τα παιδιά δεν θέλουν μόνο αγάπη. Πρέπει να νιώθουν ασφαλή και ισορροπημένα» και προσθέτει:

«Θα είμαι η νονά του Γιώργου. Ο Φώτης είναι σαν αδελφός μου, οπότε είμαι αυτόματα και θεία».

Για τους δύο άντρες της ζωής της, τους δύο γιούς της, η παρουσιάστρια του ΦΜ Live λέει χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά είναι χαρά και ευλογία. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι έχουμε ευθύνη απέναντι τους. Πρέπει να είσαι ειλικρινής μαζί τους. Εγώ δεν τους έχω πει ποτέ ψέματα. Δεν θέλω να χαθεί η εμπιστοσύνη».

Σχετικά με το πρώην σύζυγο της και τη σχέση μεταξύ τους μετά το διαζύγιο τους αναφέρει: «Νομίζω πως όταν ζευγάρι χωρίσει, επιβάλλεται να βρει έναν κώδικα επικοινωνίας. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά, δεν μπορείς να κάνεις μαγκιές και εγωισμούς. Πρέπει να υπάρχει σε��ασμός ώστε τα παιδιά να μεγαλώσουν σε μια ισορροπημένη ατμόσφαιρα».

Τέλος, για το αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί η Μαρία Μπακοδήμου παραδέχεται: «Δεν μου λέει κάτι ο γάμος. Εδώ πάρτι κάνω και αγχώνομαι! Δεν έχω συνηθίσει να είμαι μόνη. Εξάλλου δεν χρειάζεται να γίνει γάμος για να ζω με έναν άντρα στο σπίτι μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top