Μεγαλώνει η αγωνία για τους παίκτες του Dancing

Αυτή τη βδομάδα θα δούμε… μπατσάτα και ρούμπα!

Μεγαλώνει η αγωνία για τους παίκτες του Dancing

Ένα βήμα πριν την αποχώρηση από το σόου χορού βρέθηκε την τελευταία Κυριακή η Γωγώ Μαστροκώστα. Αν και έκανε μια από τις καλύτερες της εμφανίσεις παραλίγο να περάσει από την πόρτα εξόδου αφού το κοινό αυτή τη φορά δεν την ψήφισε.

«Νομίζω ότι είναι τόσο απρόβλεπτο το συγκεκριμένο σόου το οποίο δεν μπορείς ούτε να φανταστείς ούτε να προβλέψεις κάτι» δήλωσε η ίδια στο STAR.

Στις πρόβες έχει πάντα μαζί της το άλλο της μισό. Κι αυτό δεν είναι ο σύζυγός της αλλά... η κόρη της Βικτώρια!

«Το έχουμε αυτό το παράπονο και το θέμα. Να την παίρνω μαζί. Της αρέσει να είναι μέσα σε όλο αυτό το θέμα» λέει η Γωγώ Μαστροκώστα γελώντας.

Αυτή τη βδομάδα θα δούμε… μπατσάτα εναντίον ρούμπας!

Οι πρόβες αυτή την εβδομάδα για τους άνδρες ήταν ιδιαίτερες! Γιατί; Μα, διότι θα χορέψουν… μπατσάτα! Πρόκειται για έναν χορό που θα δούμε για πρώτη φορά στο Ντάνσινγκ και ο οποίος έφερε τα ζευγάρια... πάρα πολύ κοντά!

«Είναι ένας έντονα σωματικός χορός. Απαιτεί άμεση επαφή και σύνδεση των δύο παρτενέρ. Έπρεπε να συνηθίσουμε να είμαστε αρκετά κοντά ο ένας στον άλλο. Με μεγάλη ευχαρίστηση, απλά καταλαβαίνεις ότι η ενέργεια σιγά σιγά μεταβάλλεται» δηλώνει στο STAR ο Άλεξ Κάβδας.

Την προηγούμενη Κυριακή, τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Μαίρη Συνατσάκη αφού πήρε τη μεγαλύτερη βαθμολογία και η κριτική επιτροπή είπε τα καλύτερα για την εμφάνισή της! Αυτή τη βδομάδα οι γυναίκες θα χορέψουν ρούμπα. Ένας αργός χορός που οι ατέλειες φαίνονται πιο εύκολα και αγχώνει περισσότερο τις συμμετέχουσες…

«Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι προχωρημένοι στο χορό κι εγώ είμαι σχετική με το χορό αλλά δεν με αγχώνει αυτό. Αγχώνομαι εγώ με μένα. Είμαι αυτό που λέμε ο εαυτός σου μπορεί να είναι ο μεγαλύτερό σου σύμμαχος και ο χειρότερός σου αντίπαλος. Κάποιες φορές μπαίνω εγώ απέναντι από εμένα και πρέπει να ηρεμήσω και να το απολαύσω» αναφέρει στην κάμερα του STAR Μαίρη Συνατσάκη.

Μπατσάτα εναντίον ρούμπας, λοιπόν, αυτή τη βδομάδα και να δούμε ποιος θα βγει νικητής…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top