Υπέγραψαν συνεργασία ΕuroparlTV με ΔΤ, ΝΕΡΙΤ και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για τα νέα από το Ευρωκοινοβούλιο

Υπέγραψαν συνεργασία ΕuroparlTV με ΔΤ, ΝΕΡΙΤ και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του EuroparlTV, της Δημόσιας Τηλεόρασης και της ΝΕΡΙΤ και μεταξύ του EuroparlTV και του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπεγράφη στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Το EuroparlTV αποτελεί τον διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ). Στόχος του είναι να ενημερώνει τους πολίτες της ΕΕ για τις δραστηριότητες του ΕΚ και για τον τρόπο που οι ευρωβουλευτές του διαμορφώνουν τις πολιτικές εξελίξεις και εγκρίνουν την κοινοτική νομοθεσία. Στην ιστοσελίδα του μεταδίδονται σε ζωντανή σύνδεση οι συνεδριάσεις της ολομέλειαs και των επιτροπών του ΕΚ, ενώ μπορεί κανείς να παρακολουθήσει δελτίο ειδήσεων με την ευρ��παϊκή επικαιρότητα και ειδικά εκπαιδευτικά βίντεο, με υπότιτλους στις 22 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν, από την πλευρά του ΕΚ η αντιπρόεδρος του ΕΚ και υπεύθυνη για θέματα πληροφόρησης, Άννυ Ποδυματά, και ο διευθυντής του EuroparlTV, Γιώργος Κασιμάτης, από την πλευρά της Δημόσιας Τηλεόρασης ο ειδικός διαχειριστής, Γκίγκας Μάναλης και εκ μέρους της ΝΕΡΙΤ, ο διευθύνων σύμβουλός της, Γιώργος Προκοπάκης. Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρεβρέθη και μίλησε η διευθύντρια Ενημερωτικών Εκπομπών της ΔΤ, Εύα Μπούρα. Εκ μέρους του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του, Αντώνης Σκυλλάκος.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top