Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε ο παππάς του «Κάτι Ψήνεται»

Κινητοποιήθηκε μέχρι και ο Μητροπολίτης Μεσογαίας

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε ο παππάς του «Κάτι Ψήνεται»

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η εμφάνιση του Γέροντα Ποιμένα στην εκπομπή «Κάτι Ψήνεται», με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας να βγάζει μέχρι και ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους πιστούς για τον μοναχό που τον χαρακτηρίζει… «λύκο με ένδυμα προβάτου.

«Κληρικοί ��ε επικεφαλής κάποιον π. Ποιμένα συγκαλύπτουν την παρασυναγωγική εκκλησιαστική τους ταυτότητα και παρασύρουν ανυποψίαστους πιστούς και ιερείς. Πίσω από τη γλυκύτητα του λόγου του Ποιμένα κρύβεται ένα μεγάλο και επικίνδυνο ψέμα. Δεν ανήκουν σε καμία εκκλησία! Ανήκουν στον εαυτό τους και καπηλεύονται την Εκκλησία και τη πίστη του λαού», αναφέρει η ανακοίνωση και προειδοποιεί τους πιστούς:

«Να αποφύγουν κάθε επαφή και επικοινωνία με τους συγκεκριμένους ρασοφόρους. Σε καμία περίπτωση να μην τους εμπιστευτούν τις οικονομίες τους και να μην κοινωνήσουν από τα χέρια τους».

Ο ίδιος ο μοναχός Ποιμένας πάλι απαντά:

«Όλα αυτά είναι κακοήθειες, επειδή χτύπησα 45αρια. Εγώ ανήκω στο παλιό ημερολόγιο, είμαι ανεξάρτητος, κανονικός παππάς και όλα αυτά που γράφονται είναι συκοφαντίες».

Στο πόδι και ο Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος που στηλίτευσε την εμφάνιση του μοναχού στην τηλεοπτική εκπομπή.

«Στην εκκλησία γνωρίζουμε ότι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Γι’ αυτό λοιπόν, η κάθε μας παρουσία και ο κάθε λόγος που πρέπει να εκφράζουμε ως ποιμένες και ως κληρικοί πρέπει να είναι προσεκτικά διατυπωμένος», είπε ο Γ. Βαμβακίδης, εκπρόσωπος Τύπου του συνδέσμου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top