Ν. Γερμανού: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κρύβω την προσωπική μου ζωή»

«Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος»

Ν. Γερμανού: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κρύβω την προσωπική μου ζωή»

Για τη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1, τον έρωτά της και την αποχώρησή της από τον Alpha μίλησε για μια ακόμα φορά η Ναταλία Γερμανού.

«Ένα βραδινό talk show ήταν το όνειρό μου και μου το πραγματοποίησε ο ΑΝΤ1. Είμαι ευγνώμων! Δύο μήνες δουλεύουμε αυτή την εκπομπή με την ομάδα μου και δεν νιώθω ίχνος κούρασης. Νιώθω ανανεωμένη και ευτυχισμένη», δήλωσε η Ναταλία, που όλα δείχνουν να της πηγαίνουν καλά και στην προσωπική και στην επαγγελματική της ζωή.

Άλλωστε δεν κρύβει τον έρωτά της με τον Μάνο Ιωάννου και όπως τονίζει δεν θέλει να κρύβεται και να ζει με το άγχος μην μάθει κάποιος τι συμβαίνει στα ερωτικά της.

«Μιλάω ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή μόνο όταν αυτή έχει αποκαλυφθεί και αυτό συμβαίνει όταν και ο άλλος είναι γνωστός στο ευρύ κοινό. Έχω υπάρξει με ανθρώπους που ήταν εκτός χώρου και δεν μαθεύτηκε ποτέ η σχέση μας. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καταπιεστώ τόσο πολύ και να κρύβομαι σαν να μην είμαι φυσιολογικός άνθρωπος», είπε.

Όσο για τις σχέσεις της με τον Alpha και το «Μες στην καλή χαρά» είπε:

«Η σχέση μου με τον Alpha είναι ήρεμη. Πάντα προσπαθώ να κρατάω τα καλά. Ο Alpha μου έδωσε την ευκαιρία να βελτιωθώ ως παρουσιάστρια, κάνοντας ζωντανό πρόγραμμα επί πέντε χρόνια. Δεν είμαι αχάριστη, ύστερα από επτά επιτυχημένα χρόνια στον Alpha έφυγα γεμάτη! Εξάλλου, όπως είπα, είχα μια υπέροχη πρόταση από τον ANT1 που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ».

Και όχι το «Μες στην καλή χαρά» δεν της λείπει.

«Είμαι τόσο χαρούμενη με τη νέα εκπομπή μου που δεν έχω το περιθώριο να αναπολήσω αυτό το οποίο έκανα, με μεγάλο επίσης ενθουσιασμό, μέχρι τώρα. Η εκπομπή έχει ανανεωθεί εντελώς, πηγαίνει πολύ καλά και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top