Με... γυρισμένη πλάτη στο ίδιο μαγαζί Λιάγκας – Κωνσταντίνα!

Μετέφεραν και στη βραδινή τους έξοδο την «ξινίλα»

Με... γυρισμένη πλάτη στο ίδιο μαγαζί Λιάγκας – Κωνσταντίνα!

Καλά κρατεί η νέα κόντρα στην ελληνική showbiz: μετά τις «αιχμηρές» δηλώσεις για τον τρόπο που της φέρθηκαν στο πρωινό του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνα και Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν στο ίδιο νυχτερινό μαγα��ί και... γύρισαν την πλάτη ο ένας στον άλλον!

Ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο «Shamone», το μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου στο Γκάζι.

7924_GEORGANTAS_LIAGAS_SERGOYLOPOYLOS_STAMATI_05112013.jpg

«Ο Λιάγκας κάθισε σε ένα τραπέζι με συνεργάτες του, τον Γεωργαντά και την Σταμάτη. Επειδή έβλεπε μπάλα, ήρθε πιο αργά από την Κωνσταντίνα», είπε ο Φώτης, ενώ η Μαρία Μπακοδήμου, που ήταν επίσης παρούσα, περιέγραψε πως ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 καθόταν στα αριστερά του μαγαζιού και η τραγουδίστρια στο κέντρο, στο μπαρ.

7936_KOSTANTINA_05112013.jpg

Ο Φώτης δικαιολόγησε τον Λιάγκα, λέγοντας πως δεν την είδε επειδή ήρθε αργότερα, ενώ η Μαρία επέμεινε πως ο Λιάγκας την είδε την τραγουδίστρια! Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, αντί να περάσει μπροστά από το μπαρ πηγαίνοντας στην τουαλέτα, ο παρουσιαστής πήγε από τον εσωτερικό διάδρομο, πίσω από τους DJ, για να μην συναντηθούν!

Δες στο βίντεο όσα αποκάλυψε το «ΦΜ Live» για την συνάντηση Λιάγκα - Κωνσταντίνας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top