Με... στριπτίζ και «μπηχτή» άρχισε το βραδινό η Ναταλία Γερμανού!

Πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του star.gr

Με... στριπτίζ και «μπηχτή» άρχισε το βραδινό η Ναταλία Γερμανού!

Με πέντε άνδρες, μεταξύ των οποίων και ο σύντροφός της, να γδύνονται στο πλατό, έκανε πρεμιέρα η εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται»!

Το βραδινό talk show της Ναταλίας ξεκίνησε με τους πρωτ��γωνιστές της παράστασης «Άνδρες Έτοιμοι Για Όλα» - Κώστα Κόκλα, Θανάση Ευθυμιάδη, Κώστα Ευριπιώτη, Γιάννης Τσιμιτσέλη και Μάνο Ιωάννου- να... ξεκουμπώνονται στο πλατό.

Πριν τα αγόρια τα βγάλουν όλα, η παρουσιάστρια, με κατακόκκινο στενό φόρεμα, έκανε την είσοδό της και καλωσόρισε τον κόσμο: «αν ξέρατε πόσο άγχος έχω αυτή τη στιγμή, θα με λυπόσασταν... Από άλλο κανάλι φέτος, από εντελώς άλλη ζώνη και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε εντελώς άλλα πράγματα».

«Από τον ΑΝΤ1 με διαβεβαίωσαν πως θα είμαι εντελώς μόνη μου, η μοναδική παρουσιάστρια σε αυτή την εκπομπή, χωρίς απρόσμενες εκπλήξεις. Θα είμαι η μοναδική ξανθιά στο πλατό και έτσι...», συνέχισε η Ναταλία. Τα «καρφάκια» για την πρώην συμπαρουσιάστρια της, Κ. Σπυροπούλου, στον Alpha δεν σταμάτησαν εδώ.

Επιβεβαίωση για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr

Επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, έφερε στο πλατό της εκπομπή όχι μία, αλλά... πέντε ξανθιές -τύπου Σπυροπούλου-, οι οποίες μπήκαν στο πλατό προκαλώντας έκπληξη στην Ν. Γερμανού. Η παρουσιάστρια σχολιάζοντας το γεγονός είπε χαριτολογώντας «πρέπει κάποτε να το πάρω απόφαση ότι στην ελληνική τηλεόραση μπορεί να συμβούν τα πάντα, ανά πάσα στιγμή! Ό,τι κι αν έχεις υπογράψει, δεν ισχύει τίποτα, ποτέ!».

Δες στο βίντεο την έναρξη του «Η Γερμανού Ξανάρχεται»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top