Καθήλωσε τον Anthony Hopkins στον καναπέ γνωστή τηλεοπτική σειρά!

Είδε ΚΑΙ τους πέντε κύκλους σε... δύο εβδομάδες - τι έγραψε στον πρωταγωνιστή

Καθήλωσε τον Anthony Hopkins στον καναπέ γνωστή τηλεοπτική σειρά!

«Κολλημένος» με γνωστή τηλεοπτική σειρά είναι ο Anthony Hopkins: όχι μόνο είδε και τους πέντε κύκλους της μέσα σε δύο εβδομάδες, αλλά και συνεχάρη δημόσια τον πρωταγωνιστή με μακροσκελές γράμμα!

O διασημότερος κακός του κινηματογράφου δηλώνει λάτρης του «Breaking Bad», όπου ένας δάσκαλος Χημείας, με τελικό καρκίνο πνευμόνων, καταρρέει και αποφασίζει να προσανατολιστεί στον κόσμο του εγκλήματος, με το να παράγει και να πουλάει μεθαμφεταμίνη με πρώην μαθητή του ώστε να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

«Μόλις τέλειωσα το μαραθώνιο του Breaking Bad -από το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν έως το τελευταίο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν- μέσα σε δύο εβδομάδες εθιστικής παρακολούθησης. Δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο. Ευφυέστατο!», έγραψε ο 75χρονος ηθοποιός στο Facebook.

Αναφερόμενος προσωπικά στον πρωταγωνιστή της σειράς, Bryan Cranston, (που έχει πάρει τέσσερα βραβεία Emmy για τον ρόλο του), ο Hopkins γράφει: «η ερμηνεία σας ήταν η καλύτερη που έχω δει ποτέ! Γνωρίζω ότι σε αυτή τη βιομηχανία υπάρχουν τόσα σκατά και έχω χάσει τη πίστη μου σε οτιδήποτε καλό. Παρόλα αυτά η δουλειά σας ήταν καταπληκτική, θεαματική... Αυτό το είδος δουλειάς - τέχνης είναι πολύ σπάνιο και που και που όταν προκύπτει, όπως στην περίπτωση της επικής δουλειάς σας, αποκαθιστά την εμπιστοσύνη στη βιομηχανία του θεάματος. Εσείς και το υπόλοιπο καστ είστε οι καλύτεροι ηθοποιοί που έχω δει ποτέ»!

hopkins.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top