Π. Κωστόπουλος: «Δεν φοβάμαι τον Γιώργο και τη Φαίη. Φοβάμαι αν εγώ θα είμαι καλός στο πρωινό»

«Είναι επικίνδυνοι αντίπαλοι γιατί έχουν χτίσει το κοινό τους»

Και άγχος έχει ο Πέτρος Κωστόπουλος για το «Πρωινό mou» και φόβο έχει μήπως δεν είναι καλός και όλα όσα θα είχε ένας φυσιολογικός άνθρωπος πριν από μια μεγάλη πρεμιέρα. Ο παρουσιαστής μετά την αποκάλυψη ότι η σύζυγός του, Τ. Μπαλατσινού θα είναι στο πλάι του, μίλησε και για τα συναισθήματά του λίγο πριν την πρεμιέρα.

«Ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω από αυτό που έκανα. Στην αρχή το άκουσα όταν μου το πρότειναν ο Μπούτος και η Κατραβά. Μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Είπα θα βγει η Ρούλα και θα με κράζει δυο χρόνια, που την έκραζα με το πρωινό. Μετά μου άρεσε η ιδέα. Το σκέφτηκα σαν ένα χαριτωμένο στοίχημα με τον εαυτό μου και με την επαγγελματική μου πορεία. ��ν μου πάει καλά θα είναι ένα άλλο βήμα», είπε.

Ο παρουσιαστής όμως έδειξε να γνωρίζει καλά τα δυνατά στοιχεία των αντιπάλων του.

«Έχω βαθύτατη εκτίμηση για τον Γιώργο Λιάγκα. Εκτιμώ και την εξυπνάδα του και την ευστροφία του και νομίζω ότι τρία χρόνια το παλικάρι τα τσάκισε, τα πήγε πολύ καλά. Αυτό δεν αλλάζει…», είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν φοβάται τον ανταγωνισμό.

«Δεν φοβάμαι τους ανθρώπους, φοβάμαι αν εγώ θα είμαι τόσο καλός, όσο πρέπει να είμαι, αλλιώς δεν φοβάμαι κανέναν», τόνισε.

Χαρακτήρισε μάλιστα τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά επικίνδυνους αντίπαλους.

«Σαφώς είναι και επικίνδυνοι αντίπαλοι γιατί έχουν χτίσει το κοινό τους εδώ και τρία χρόνια. Όμως εγώ θέλω να πω ότι το “Βράδυ” στ�� νεανικά κοινά τσάκιζε. Περίεργο για τον μεσήλικα, αλλά έτσι ήταν», είπε.

Όσο για το αν έχει άγχος;

«Έχω άγχος, τι με πέρασες, για γκουρού; Έχω και παραέχω, αλλά από την άλλη πλευρά είμαι γκαζωμένος. Θέλω να κοιμηθώ και να ξυπνήσω Δευτέρα. Είμαστε έτοιμοι μέχρι θανάτου, εδώ και μέρες», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top