Στ. Τσιμτσιλή: «Θα το σκεφτώ αν θα πάω καλεσμένη στη Φαίη και στον Γιώργο»

Τι λέει για τις σχέσεις της με την παρουσιάστρια που έχουν μπει στον πάγο

Στ. Τσιμτσιλή: «Θα το σκεφτώ αν θα πάω καλεσμένη στη Φαίη και στον Γιώργο»

Μπορεί Φαίη Σκορδά και Σταματίνα Τσιμτσιλή να φωνάζουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους, αλλά μάλλον ανάμεσά τους έχουν συμβεί πολλά περισσότερα από ότι πιστεύαμε.

Η Σταματίνα μάλιστα ενίσχυσε τις φήμες περί ψυχρών σχέσεων με την πρώην κολλητή της λέγοντας:

«Υπάρχει μία σχέση πολλών ετών με τη Φαίη. Υπάρχουν φιλίες που αντέχουν στο χρόνο και απλώς τροφοδοτούνται από την καθημερινότητα. Κάποια περίοδο και λόγω Alter κάναμε κολλητή παρέα, περνούσαμε πολλές ώρες μαζί. Τώρα γίναμε και οι δύο μανούλες, δεν υπάρχει πολύς χρόνος, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είμαστε τσακωμένες».

Όσο για το γεγονός ότι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά δέχθηκαν να αναλάβουν το πρωινό του ΑΝΤ1, εκτοπίζοντάς την ουσιαστικά εκτός καναλιού, η Σταματίνα είπε:

«Ο Γιώργος και η Φαίη δέχθηκαν μία πρόταση από τον ΑΝΤ1, τους συνέφερε και δέχτηκαν. Ο καθένας έτσι θα έκανε. Το τι μπορεί να είχα συνεννοηθεί εγώ με το κανάλι είναι θέμα δικό μου και του καναλιού. Τώρα, σε προσωπικό επίπεδο, αν με έχει πειράξει κάτι, θα το λύσω προσωπικά με τη Φαίη, λόγω της γνωριμίας και της σχέσης που έχουμε. Δε θα το έλεγα ποτέ σε καμία συνέντευξη».

Η Σταματίνα, ως ανώτερος άνθρωπος που είναι ευχήθηκε για μια ακόμα φορά καλή επιτυχία στο ζεύγος Σκορδά – Λιάγκα, όταν όμως ρωτήθηκε αν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή είπε φανερά ενοχλημένη:

«Θα το σκεφτώ παιδιά και θα σας πω, ξέρω κι εγώ;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top