Ήρθε το τέλος της απόλυτης κόντρας στην tv!

Ο Λ. Λαζόπουλος πρότεινε συνεργασία στον Κ. Πρέκα

Η τηλεοπτική κόντρα μεταξύ Λάκη Λαζόπουλου και Κώστα Πρέκα φαίνεται πως έλαβε τέλος, αφού σύμφωνα με τον ηθοποιό ο Λάκης Λαζόπουλος του έκανε πρόταση συνεργασίας.

«Ήταν ένα τηλεφώνημα ουσιαστικό, σημαντικό. Όμως έχω τρεις παραγωγές στην πλάτη, αντιλαμβ��νεστε ότι ο κόπος μου είναι πολύς, δεν είναι δυνατόν να σκεφτώ κάτι άλλο», είπε στο κεντρικό δελτίο του Star ο ηθοποιός.

Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η έλλειψη τηλεοπτικ��ν παραγωγών και οι δύο τηλεοπτικοί εχθροί συμφιλιώθηκαν!

«Χάρηκα γιατί αυτό που συνέβη μεταξύ μας ήταν άδικο. Τώρα ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο δεν έχει σημασία. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι κατάλαβε το λάθος που είχε κάνει τότε. Και μόνο η πρόταση που γίνεται δεν είναι μια συγγνώμη; Δεν τον τιμά το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη; Εγώ το χάρηκα πάρα πολύ, δεν είμαστε εχθροί», πρόσθεσε.

Μάλιστα ο Κ. Πρέκας φάνηκε βέβαιος ότι ο Λ. Λαζόπουλος δεν πρόκειται να τον σατιρίσει ποτέ ξανά.

«Θεωρώ ότι δεν θα κάνει κάτι τέτοιο, αλλά και αν το κάνει με 'γεια του με χαρά του! Εγώ δεν θα εκνευριστώ πλέον, δεν θα νοιώσω όπως ένιωσα τότε, θα τον συγχωρέσω για μία φορά ακόμα όπως έκανα και τώρα», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top