Δείτε τι γίνεται στα παρασκήνια της εκπομπής «Μελέτησέ το»

Πώς προετοιμάζεται η Ε. Μελέτη για την εκπομπή;

Δείτε τι γίνεται στα παρασκήνια της εκπομπής «Μελέτησέ το»

Η Ε. Μελέτη αφέθηκε στα χέρια του Πάνου Καλλίτση, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ, αλλά και το χτένισμα της παρουσιάστριας για τις ανάγκες φωτογράφησης.

Έχοντας διάθεση για πειράγματα και επικοινωνώντας διαρκώς με τους συνεργάτες και τους φίλους της μέσω των social media, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μελέτησέ το» κάνει φέτος ακόμα μία αλλαγή στην εμφάνισή της που ήδη συζητιέται.

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια, που το κοντό μαλλί της Ελεονώρας έγινε μόδα σε ξανθές, αλλά και κόκκινες αποχρώσεις, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο μακρύ, ιδιαίτερα εντυπωσιακό μαλλί σε μια απόχρωση του ξανθού που αποτελεί και την τελευταία τάση της μόδας.

Ως προς το μακιγιάζ της Ελεονώρας Μελέτη, ο Πάνος Καλλίτσης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια, που σύμφωνα με το concept της φωτογράφησης έπρεπε να είναι έντονα βαμμένα, ενώ για τα χείλη επέλεξε αποχρώσεις περισσότερο γήινες και παλ.

Η Ελεονώρα αμέσως μετά έφτασε σε ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων, στους χώρους του οποίου έγιναν οι λήψεις υπό την καθοδήγηση της φωτογράφου Ρ. Ρέβη. Οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν τις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο της προώθησης της εκπομπής «Μελέτησέ το», με την Ελεονώρα Μελέτη που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 13:00.

Η θεματολογία της εκπομπής θα ασχολείται με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, το lifestyle, τα γυναικεία και νεανικά χρηστικά θέματα, αλλά και όλα όσα συζητιούνται στις παρέες των νέων.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top