Πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου για τις εκπομπές του Star!

Επιστρέφουν ανανεωμένοι οι παρουσιαστές-ΔΕΙΤΕ VIDEO

Πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου για τις εκπομπές του Star!

Στις 16 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα οι εκπομπές του Star.

trailer, τα οποία ήδη παίζουν στον αέρα του Star, γυρίστηκαν με πολύ όρεξη και ανεβασμένη διάθεση, στις εγκαταστάσεις του Star, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους.

Η Πόπη Τσαπανίδου, η Ελεονώρα Μελέτη, η Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη Μαρία Μπακοδήμου, επέστρεψαν ανανεωμένοι και με διάθεση για μια τηλεοπτική χρονιά γεμάτη αποκαλύψεις και ρεπορτάζ!

Η ενημέρωση ξεκινά στις 10:00 με το χαμόγελο και τη διεισδυτική ματιά της Πόπης Τσαπανίδου. Το «Live U», βάζει τον τηλεθεατή σε πρώτο πλάνο, δίνοντας του τη δυνατότητα να πει αυτά που πάντα ήθελε.

tsapanidou.jpg
Ζωντανά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με πρόσωπα της επικαιρότητας, αλλά και ανθρώπους που έχουν να διηγηθούν κάτι διαφορετικό, θα βλέπουμε καθημερινά στο «Live U».

Ακολουθεί στη 13:00 η Ελεονώρα Μελέτη, με την εκπομπή «Μελέτησέ το». Ανανεωμένη, η παρουσιάστρια έτρεξε τα πρώτα της χιλιόμετρα στον τηλεοπτικό στίβο.

meleti.jpg
Lifestyle θέματα, λαμπερούς καλεσμένους, συνεντεύξεις με πρόσωπα της επικαιρότητας, γυναικεία και νεανικά, χρηστικά θέματα, θα είναι το αντικείμενο καθημερινής «μελέτης» της Ελεονώρας με την παρέα της, με επίκεντρο, όσα απασχολούν τους νέους ανθρώπους.

Οι «ΦM Live», ετοιμάζονται να χαρίσουν φέτος στα μεσημέρια μας, πολύ γέλιο, σάτιρα, και εξαντλητικό παιχνίδι.

Μαρία Μπακοδήμου και Φώτης Σεργουλόπουλος, αλλάζουν ώρα και θα τους βλέπουμε καθημερινά στις 14:45, διασκεδάζοντας και ξεκουράζοντας το κοινό με τ΄αστεία video, αλλά και τους μοναδικούς τους καλεσμένους, μπαίνοντας στην 6η τους τηλεοπτική χρονιά… πολύ δυναμικά.

fm live.jpg
Καθημερινό ραντεβού όμως, θα μας δίνει και η Τατιάνα Στεφανίδου. Το «Μίλα», αλλάζει ώρα, και θα το βλέπουμε στις οθόνες μας, στις 16:45.

stefanidoy.jpg
H Tατιάνα, επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής που θεωρεί σπίτι της, και είναι έτοιμη να μιλήσει στην ψυχή των τηλεοπτικών της φίλων, αναδεικνύοντας τα καυτά θέματα της επικαιρότητας, και παρουσιάζοντας ανθρώπινες ιστορίες που συγκινούν, ενθαρρύνουν, και προβληματίζουν.

Παράλληλα συνομιλεί αποκλειστικά με διάσημους καλεσμένους που εξομολογούνται τις δικές τους ανθρώπινες στιγμές, ενώ μας αποκαλύπτει και μυστικά μόδας και ομορφιάς, που δίνουν λύσεις και ιδέες.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top