ΔΕΣ την Ντόρα Κουτροκόη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης!

Τι λέει για τις αλλαγές στο σώμα της και το μωρό που περιμένει;

ΔΕΣ την Ντόρα Κουτροκόη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης!

Στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της φωτογραφήθηκε η Ντόρα Κουτροκόη και μίλησε για τον επικείμενο ερχομό του πελαργού, παρέα με τον σύζυγό της, Μανώλη Λουπασάκη!

«Νιώθω περίεργα και κάποιες στιγμές, ειδικά όταν διαπιστώνω ότι δεν μπαίνω σε κανένα από τα ρούχα μου, με πιάνει πανικός. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει τόσο πολύ, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι είναι η μόνη περίοδος που μπορώ να φάω χωρίς να νιώθω ενοχές», εξομολογείται η παρουσιάστρια.

koutrokoi2.jpg

Όπως αποκαλύπτει, τους πρώτους τρεις μήνες της εγκυμοσύνης ήταν πολύ πεσμένη ψυχολογικά και προτιμούσε να μένει στο σπίτι. Από τον τέταρτο μήνα και μετά, η διάθεσή της άλλαξε προς το καλύτερο και, πλέον, θέλει να είναι συνέχεια έξω και να περνά όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της.

«Στην αρχή σκεφτόμασταν και οι δύο ότι θα ήταν ωραίο να είχαμε ένα κοριτσάκι, αλλά, από τότε που μάθαμε ότι είναι αγοράκι, έχουμε μπει στη διαδικασία να σκεφτόμαστε πώς θα διαμ��ρφώσουμε το σαλόνι, έτσι ώστε να χωράει μια μπασκέτα και ένα τέρμα για παίζουμε. Έχουμε συμφωνήσει να στρώσουμε πράσινη μοκέτα για να μοιάζει το σαλόνι μας με γήπεδο ποδοσφαίρου», δηλώνει ο Μανώλης.

Κι αν όνομα για τον μικρό δεν έχουν σκεφτεί ακόμα, η Ντόρα Κουτροκόη δεν κρύβει πως θα ήθελε ο γιόκας της να πάρει το χιούμορ και την γοητεία του μπαμπά του!

koutrokoi3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top