ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ: Δείτε τον Μιχάλη Ασλάνη πριν χρόνια, να λέει στην Κορομηλά πως καταστράφηκε!

Τότε, το έκανε για πλάκα-Δεν είχε ιδέα τι παιχνίδι του επεφύλασσε η μοίρα

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ: Δείτε τον Μιχάλη Ασλάνη πριν χρόνια, να λέει στην Κορομηλά πως καταστράφηκε!

Ένα τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα για τον Μιχάλη Ασλάνη. Ο σχεδιαστής, όπως έχει γίνει γνωστό, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που τον είχαν φέρει στην απελπισία.

Μάλιστα, κατηγορούσε δυο γυναίκες-συνεργάτιδες του για κακή διαχείριση, με αποτέλεσμα να «πνίγεται» από τα έξοδα.

Το τραγικό της υπόθεσης, είναι πως πριν πολλά χρόνια, ο Μιχάλης Ασλάνης είχε εμφανιστεί στο «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά, όπου τότε συμμετείχε σε μια «πλάκα», ένα σκετς της εκπομπής, και το έπαιζε απελπισμένος, λέγοντας στην Ρούλα Κορομηλά τα εξής λόγια:

«Ρούλα έχω καταστραφεί. Μου έκλεψαν τα σχέδια μου, τη δουλειά μου. Θέλω να σου ανοίξω την καρδιά μου. Μου πήραν φοβερά στοιχεία από την επιχείρηση μου και μέσα από το γραφείο μου. Σε λίγο θα μείνω χωρίς δουλειά. Θα με πάρεις εκεί στην εκπομπή να σου κάνω οτιδήποτε; Μέχρι και χορευτής γίνομαι!»

Τι του είχε απαντήσει τότε η Κορομηλά;

«Αν δεν σε βοηθήσουν οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές, ποιος θα σε βοηθήσει;»

«Δεν κλαίω Ρούλα αλλά είμαι χάλια. Πολύ στεναχωρημένος!» της είχε ανταπαντήσει ο σχεδιαστής για πλάκα.

Που να ήξεραν και οι δυο, πως πολλά χρόνια μετά, η ίδια ιστορία θα επαναλαμβανόταν, αυτή τη φορά όμως στην πραγματικότητα.

Ο Μιχάλης Ασλάνης, στα 63 του χρόνια, έφτασε στο σημείο να νιώθει πως είχε καταστραφεί. Μάλιστα, είχε εκμυστηρευτ��ί τα προβλήματα του στην πολύ καλή του φίλη Ρούλα Κορομηλά, η οποία τον στήριζε και ήταν συνεχώς δίπλα του. Δυστυχώς όμως, δεν κατάφερε να τον αποτρέψει από το να πάρει τη μοιραία απόφαση και να βάλει τέρμα στη ζωή του.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top