Ποιός γοητευτικός ηθοποιός αρνήθηκε να συμμετέχει στα «Κλεμμένα Όνειρα»;

«Θέλω όταν φτάσω στα 60 μου να πω ότι έκανα καλές επιλογές στις δουλειές μου»

Ποιός γοητευτικός ηθοποιός αρνήθηκε να συμμετέχει στα «Κλεμμένα Όνειρα»;

​Φέτος παίζει στην παράσταση με τη Μαρία Ναυπλιώτου «Μελίνα: όπου και να ταξιδέψω… η Ελλάδα», έκανε μια επιτυχημένη τηλεοπτική διαφήμιση και έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, Φοίβη.

1adc8567fdf305f0345e378dbf462606_L.jpg
Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει πως είχε πρόταση να συμμετέχει στο σίριαλ «Κλεμμένα όνειρα» κι εκείνος αρνήθηκε, χωρίς καν να συζητήσει για τα οικονομικά.

«Το καθημερινό σίριαλ έχει πολλές απαιτήσεις και επειδή τον χειμώνα θα κάνω τρεις θεατρικές παραστάσεις δεν θα τα έβγαζα πέρα. Επίσης, δεν είμαι σίγουρος αν μου αρέσει αυτός ο τρόπος δουλειάς: να κάνω , δηλαδή, το ίδιο πράγμα, κάθε μέρα επί ένα χρόνο» εξηγεί ο ηθοποιός και προσθέτει:

«Μου αρέσει όταν γίνονται σίριαλ όπως “To Nησί” ή “O κόκκινος κύκλος”. Θέλω να συμμετέχω σ’ένα σίριαλ που να έχει ωραίο σενάριο και καλούς συνεργάτες, αλλά παράλληλα να παίρνεις και τις ανάσες σου. Ένα καθημερινό σίριαλ μπορεί να μου στερήσει δουλειές σε άλλους τομείς, όπως το σινεμά που μου αρέσει πολύ».

Τέλος, ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρεται στην οικονομική στενότητα που επικρατεί και θέτει την άποψη του: «Πάντα είναι περίοδος επιλογών. Επειδή σε πληρώνουν για κάτι, δε σημαίνει ότι πρέπει και να το κάνεις. Θέλω όταν φτάσω στα 60 μου να μπορώ να πω ότι έκανα καλές επιλογές στις δουλειές μου. Μπορεί και να μην το πω. Κανείς δεν ξέρει, πάντως το παλεύω. Δεν σκέφτομαι, μόνο τα χρήματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top