Η φάρσα που έστησαν οι «σωσίες» της Κέητ και του Ουίλιαμ στους δημοσιογράφους!

ΔΕΙΤΕ τι τους έκαναν και άρχισαν να … «τρέχουν»!

Η φάρσα που έστησαν οι «σωσίες» της Κέητ και του Ουίλιαμ στους δημοσιογράφους!

Πρώτη ανάρτηση: 20/07/2013 23:56​

Μια φάρσα έκαναν στους δημοσιογράφους οι σωσίες του Ουίλιαμ και της Κάθριν Μιντλετον. Οι δυο τους εμφανιστήκαν στο νοσοκομείο όπου βρίσκονται δεκάδες δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο περιμένοντας τη γέννηση του μωρού, και προκλήθηκε πανδαιμόνιο.

Όταν οι συγκεντρωμένοι δημοσιογράφοι λοιπόν είδαν την εγκυμονούσα δούκισσα και τον γαλαζοαίματο Ουίλιαμ να στέκονται στα σκαλιά του νοσοκομείου, έσπευσαν να τους απαθανατίσουν.

Στην πραγματικότητα οι σωσίες του πριγκιπικού ζεύγους τους ξεγέλασαν.

Έστησαν τη φάρσα με τη βοήθεια βρετανικής εφημερίδας και όπως φαίνεται απέδωσε. Ο υπεύθυνος του νοσοκομείου αναγκάστηκε να τους διώξει γιατί είχαν μπλοκάρει την είσοδο.

Η γέννηση του βασιλικού μωρού είναι η ατραξιόν του καλοκαιριού στο Λονδίνο. Οι ξένοι τουρίστες καταφθάνουν κατά δεκάδες έξω από το νοσοκομείο ευελπιστώντας να ��ουν από κοντά το πριγκιπικό ζεύγος.

Τώρα τα στοιχήματα γύρω από το μωρό της Κεητ και του Ουιλιαμ περιστρέφονται γύρω απο το ζώδιο. Αν γεννηθεί από την Τρίτη και μετά θα είναι Λιοντάρι, αν έρθει στον κόσμο πριν θα είναι Καρκίνος.

Η βασίλισσα Ελισάβετ πάντως περιμένει πως και πως να γεννηθεί το δισέγγονο της για να απολαύσει επιτέλους όπως είπε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top