Στα νερά της Νάξου απολαμβάνουν τον έρωτά τους ο Γρ. Αρναούτογλου και η Κατερίνα του

Ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους

Στα νερά της Νάξου απολαμβάνουν τον έρωτά τους ο Γρ. Αρναούτογλου και η Κατερίνα του

Με το που τελείωσε η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής μάζεψε τα μπαγκάζια του, πήρε την καλή του και σάλπαρε για Νάξο, όπου θα μείνει για περίπου δύο μήνες.

arni1.jpg

Ο Γρηγόρης και η Κατερίνα, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους και δεν το κρύβουν.

arni2.jpg
Κάθε μέρα είναι στο beach bar Kahlua, στο οποίο έχει μερίδιο ο Γρηγόρης και απολαμβάνουν τη θάλασσα και τον ήλιο, ενώ πολλές φορές ο παρουσιαστής ανεβαίνει στα decks και διασκεδάζει τους θαμώνες.

arni3.jpg
Ο φωτογραφικός φακός, τσάκωσε το αγαπημένο ζευγάρι να απολαμβάνει το μπάνιο του στην παραλία του Αγίου Προκοπίου, με τον Γρηγόρη να είναι άκρως διαχυτικός και να γεμίζει την καλή του με χάδια και φιλιά.

arni4.jpg
Αλλά και η Κατερίνα δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελά, ενώ δεν διστάζει να δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

arni5.jpg
Μάλιστα το ζευγάρι κάνει και πρόβα για το πώς θα είναι η ζωή τους ως γονείς, αφού πολλές φορές τους έχουν δει να κάνουν βόλτες στη Νάξο με την ολίγων μηνών ανιψιά της Κατερίνας.

arni6.jpg
Γρηγόρης και Κατερίνα θα μείνουν στη Νάξο μέχρι τέλη Αυγούστου και έπειτα θα επιστρέψουν στην Αθήνα για να κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες για τον ερχομό του μπέμπη που υπολογίζεται στις αρχές Νοεμβρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top