Η Ελένη Μενεγάκη, ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τη σχέση της με το Μάκη!

ΔΕΙΤΕ τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή της παρουσιάστριας με τα χρόνια

Η Ελένη Μενεγάκη, ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τη σχέση της με το Μάκη!

Καμία σχέση δεν έχει το «χτες» και το «σήμερα» της Ελένης Μενεγάκη. Από το 1991 που την πρωτογνωρίσαμε, μέχρι και το 2013, οι αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή της, είναι ριζικές και πολύ ουσιαστικές.

0168_MENEGAKI_LATSIOS_21102008.jpg1303_MENEGAKI_LATSIOS_05092007.jpg
Η Ελένη του ΠΡΙΝ, ήταν η σύζυγος του Γιάννη Λάτσιου, και μητέρα τριών παιδιών. Η θεματολογία της εκπομπής της, κινούταν γύρω από τη ζωή της και τα ενδιαφέροντα της, ενώ είχε επιλέξει συνειδητά την δημόσια έκθεση της προσωπικής της ζωής:

0335_MENEGAKI_LATSIOS_VALERIA_28092008.jpg1656_LATSIOS_MENEGAKI_4122008.jpg
Έτσι, οι κάμερες ήταν παρούσες σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής της. Από το γάμο της με το Γιάννη Λάτσιο, μέχρι τις βαφτίσεις των τριών παιδιών της.

Η ίδια, δεν σταματούσε να δηλώνει πόσο ευτυχισμένη σύζυγος και ολοκληρωμένη μητέρα είναι. Η οικογένεια για την Ελένη, ήταν πάνω απ΄όλα, ενώ καθημερινά οι τηλεθεατές ενημερώνονταν τόσο για τα παιδιά της, όσο και για το σύζυγο της.

0020_LATSIOS_MENEGAKI_11052008.jpg
Στις δημόσιες εμφανίσεις της με το Γιάννη Λάτσιο, ήταν πάντα comme il faut. Τη βλέπαμε να πηγαίνει πιο συντηρητικά ντυμένη στα κοσμικά gala, ενώ συχνή ήταν και η παρουσία της σε απονομές, απ΄όπου έφευγε πάντοτε παρέα με ένα βραβείο.

Όλα αυτά… προ Ματέο. Γιατί μετά τη γνωριμία της με τον Μάκη Παντζόπουλο πριν από περίπου τρία χρόνια, όλα άλλαξαν στη ζωή της.

0125_PANTZOPOYLOS_MENEGAKI_2872012.jpg0329_MENEGAKI_PANTZOPOYLOS_2872012.jpg
Με το που πάτησε τα 40, η Ελένη έκανε μια ριζική αλλαγή στην προσωπική της ζωή και τον τρόπο που τη διαχειρίζεται. Χώρισε με Δελτίο Τύπου από τον Γιάννη Λάτσιο και έκανε... "ανακαίνιση"!

Από την εποχή της εξωστρέφειας, πέρασε στην εποχή της εσωστρέφειας. Ποτέ δεν παραδέχτηκε τη σχέση της με τον επιχειρηματία, ούτε όμως και την έκρυψε. Άλλαξε τους φίλους της, κρατώντας δίπλα της μόνο αυτούς που θεωρούσε αληθινούς. Τα έβαλε με τους παπαράτσι, απαγορεύοντας τους να φωτογραφίζουν τα παιδιά της, ενώ άρχισε να υποδύεται τον παπαράτσι του εαυτού της, επιλέγοντας εκείνη ποιες φώτο θα εκτεθούν σε δημόσια θέα, ποστάροντας τες σωρηδόν στα social media.

6960_KONTOMINAS_PATZOPOYLOS_MENEGAKI_2611201.jpg
Και η εμφάνιση της άλλαξε όμως. Πιο χαλαρή με την εικόνα της, πιο απελευθερωμένη και λιγότεro «politically correct», άλλαξε ρότα στη ζωή και την καθημερινότητα της, κάτι το οποίο έχει παραδεχτεί πρόσφατα και η ίδια.

7032_PATZOPOYLOS_MENEGAKI_2611201.jpg
Το μόνο που δεν έχει αλλάξει, είναι η σχέση με την εκπομπή της και τον τρόπο που την παρουσιάζει. Η Ελένη, εξακολουθεί να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα, και φυσικά συνεχίζει αδιάλειπτα το παιχνίδι της με το φακό, με τον οποίο και φλερτάρει ασύστολα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top