Του Κύ(ρ)τσου η μπάρα κάθονταν: επιχειρήσεις nightlife έχει πλέον ο εκδότης!

Από τις εφημερίδες... στα μπαρ ��αι τα μεζεδοπωλεία

Του Κύ(ρ)τσου η μπάρα κάθονταν: επιχειρήσεις nightlife έχει πλέον ο εκδότης!

Δυναμικά στη... νύχτα έχει μπει και, μάλιστα, οικογενειακώς ο Γιώργος Κύρτσος, που άφησε τις εκδόσεις και το «έριξε» στα μπαρ και τα μεζεδοπωλεία!

Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο το αρνητικό κλίμα από την επέλαση των Μνημονίων, δεν ήθελε και πολύ ο δημοσιογράφος – εκδότης για να αλλάξει ρότα: αφορμή στάθηκαν οι επιχειρηματικές κινήσεις του 30χρονου γιού του, Χρήστου.

Από «City Press»... αλκοολούχα και αναψυκτικά, μεταφέρουν πλέον τα φορτηγάκια που είχε στην κατοχή του ο Γιώργος Κύρτσος, ενώ οι nightlife επιχειρήσεις της οικογένειας έφτασαν από τα βόρεια προάστια της Αθήνας, στη Λαμία απ’ όπου κατάγεται η σύζυγος του δημοσιογράφου.

Το νησιώτικο «χτύπημα» της οικογένειας γίνεται στη Μύκονο, όπου ο Χρήστος άνοιξε μπαρ και εστιατόριο σε συγκρότημα με 170 βίλες εκλεκτών και επώνυμων προσώπων, ενώ μπαράκι άνοιξε η φαμίλια Κύρτσου και στη Γιάλοβα, κοντά στην Πύλο.

Και οι business δεν σταματούν εδώ: αυτό τον καιρό, η οικογένεια ετοιμάζει καινούργιο εστιατόριο 150 τετραγωνικών στην Κηφισιά, τις δημόσιες σχέσεις του οποίου θα αναλάβει προσωπικά ο Γιώργος Κύρτσος!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top