Αντώνης Κανάκης: γιατί θα άφηνε το «Ράδιο Αρβύλα»

Μας προϊδεάζει για... break ο παρουσιαστής;

«Υπάρχει κάτι που θέλω περισσότερο και από το “Ράδιο Αρβύλα”», παραδέχεται ο Αντώνης Κανάκης και μιλά για το μέλλον της εκπομπής.

Τι είναι αυτό που θα έκανε τον Αντώνη να αφήσει το «Αρβύλα»;
Μα... η σκηνοθεσία, μιας και ο παρουσιαστής, όπως έχει πει και παλιότερα, θέλει να σκηνοθετήσει μία ταινία!

«Θέλω να σκηνοθετήσω μια ταινία. Το θέλω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, περισσότερο και από το "Ράδιο Αρβύλα". Την εκπομπή την αγαπάω αλλά θα την άφηνα για να κάνω μια ταινία. Δε θα το άφηνα για πάντα αλλά η ταινία είναι κάτι που θέλω να κάνω στο άμεσο μέλλον. Έχω γράψει ένα σενάριο, είναι ένα παράξενο ανθρώπινο σενάριο. Ίσως αρχίσω την ταινία του χρόνου. Στον κύριο Λάτσιο θα υποσχεθούμε “Ράδιο Αρβύλα” και μετά θάνατον προκειμένου να πάρουμε ένα χρόνο άδεια για να κάνουμε την ταινία!», λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής απαντά σε όσους επέκριναν το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα, λέγοντας πως «αν δεν σου αρέσει ή δεν το καταλαβαίνεις, μην ασχολείσαι με αυτό», ενώ ανακοινώνει μετά το Καλοκαίρι σκοπεύει να βρεθεί ξανά στο μέρος της Αφρικής όπου γύρισε το ντοκιμαντέρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top